Posvećena fakultetu

Atraktivnu Gloriju opsjedaju porukama na Facebooku i Instagramu, ali ona poručuje: ''Ništa na brzinu''

Glorija Mudrovčić (Foto: Privatni album) Glorija Mudrovčić (Foto: Privatni album) Privatni album 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Glorija Mudrovčić (Foto: Screenshot Nova TV) Ljepotice i genijalci, Glorija Mudrovčić (Foto: Nova TV) Glorija Mudrovčić (Foto: Privatni album) Glorija Mudrovčić (Foto: Privatni album) Glorija Mudrovčić (Foto: Privatni album) Glorija Mudrovčić (Foto: Privatni album) +0 Ljepotice i genijalci, Glorija Mudrovčić (Foto: Nova TV) Galerija

Jedna od ljepotica jest i Glorija Mudrovčić, studentica diplomacije i međunarodnih odnosa na visokom učilištu.

Nova TV od prošlog ponedjeljka, 18. ožujka, emitira novi show "Ljepotice i genijalci", koji pred TV kamerama spaja na prvi pogled nespojive karaktere.

Pogledaj i ovo Ena Friedrich (Foto: Instagram) (Ose)bujna Dalmatinka Njezin Instagram vrvi seksi fotografijama: Ovo je Playboyeva zečica koja će podignuti prašinu u novom showu

One su zgodne dame različitog stupnja obrazovanja i interesa, a oni momci kojima su znanost, znanstvena fantastika i videoigre ipak zanimljiviji od nježnijeg spola. Kandidati će u svim izazovima sudjelovati kao par, a tako i napuštati emisiju nakon eliminacija. Ocjene će si davati međusobno, no to će činiti i gostujući članovi žirija, odnosno posebni gosti.

Na putu do glavne nagrade čekaju ih različiti zabavni, ali i ne tako ugodni izazovi. "Na kraju cijele priče, par koji doživi najveću i najbolju transformaciju otići će odavde bogatiji za 200 tisuća kuna", objasnio je voditelj Igor Mešin.

A jedna je od ljepotica i mlada Glorija Mudrovčić, studentica diplomacije i međunarodnih odnosa na visokom učilištu. Na naše pitanje što ju je privuklo kad je ovakav show u pitanju, odgovorila je kako je to uglavnom bila riječ o znatiželji te želji za zabavom i novim iskustvima.

"Budući da je ovakav show prvi i jedinstven na našim prostorima, upravo atipična različitost, spoj nespojivog, ljepote i genijalnosti između parova, izazvat će kod gledatelja veliku znatiželju", poručuje Glorija, a show je izazvao itekako veliki interes. Naime, on je imao 129 posto veći udio u gledanosti u odnosu na prvog konkurenta u tom slotu.

No vratimo se na Gloriju. Ona dolazi iz Otočca, a trenutačno živi u Zagrebu. S obzirom na atraktivni izgled i ovaj show, zanimalo nas je i je li se susrela s kakvim predrasudama. "Nisam se susrela ni s kakvim predrasudama, dapače, zatrpana sam s puno poruka na Facebooku i Instagramu."

Sebe je opisala na sljedeći način: "Tvrdoglava, sanjar, izdržljiva, romantična i po potrebi bezobrazna s kratkim fitiljem. Na pitanje znači li to da od nje u showu možemo očekivati svašta, Glorija se nasmijala te otkrila: "Ma ne, ja sam samo elegantna i umiljata romantičarka. Budući da sam bik u horoskopskom znaku, jasno da sam tvrdoglava i uporna i želim doći do željenog cilja, ali ponekad znam 'zagrmjeti' kao munja iz vedrog neba ako za nečije ponašanje smatram da nije u redu."

Potencijalnih negativnih komentara publike se ne boji. "Sigurno će ih biti, kao i u svakom showu, ali ako ih i bude, to me neće obeshrabriti", odlučno poručuje. Na veselje muškog dijela publike, Glorija je trenutačno slobodna cura, no priznala nam je kako ju opsjedaju brojnim ponudama. "Polako, ima vremena, ništa na brzinu", također vrlo jasno poručuje.

"Trenutačno sam zaokupirana fakultetom. Sudjelujem na brojnim konferencijama vezanim za međunarodne odnose i diplomaciju, putovanjima. U slobodno vrijeme džogiram po Jarunu s frendicom, posjećujem mnogobrojne modne revije, pripremam se za studijsku praksu koju ću odraditi u Hrvatskom saboru, aktivno učim francuski. Na ljeto želim upisati sveučilišni diplomski studij međunarodnih odnosa i diplomacije. U budućnosti bih željela posjetiti i otkriti što više novih mjesta i zemalja u kojima nisam još bila. Također, svi moji prioriteti usmjereni su ka međunarodnim odnosima i diplomaciji", otkrila nam je planove Glorija.

Više o ljepoticama i genijalcima saznajte na službenoj stranici showa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene