Preslatko!

Indira suprugu čestitala godišnjicu braka pa otkrila da imaju i novog člana obitelji: ''Postala sam mama!''

Indira Levak - 4 Indira Levak - 4 Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 4 Indira Levak - 1 Indira Levak - 7 Indira Levak - 6 Indira Levak - 3 Indira Levak - 2 Indira Levak - 5 Indira Levak - 8 +0 Indira Levak - 9 Galerija

Indira Levak suprugu Miroslavu Levaku čestitala je godišnjicu braka, a otkrila je i kako su posvojili novog kućnog ljubimca.

Indira Levak na Instagramu je čestitala osmu godišnjicu braka svom suprugu Miroslavu Levaku.

Pogledaj i ovo Indira Levak - 3 Ranjeni, ali sretni Indira Levak objavila fotografiju sa suprugom i otkrila da se ne osjećaju dobro: ''Mjesecima živim u boli''

Podijelila je fotografiju njih dvoje na kojoj se Indira nalazi na vozačkom sjedalu u autu, a Miroslav naslonjen spava na zadnjem sjedalu.

''Mužiću moj neka nam je sretna godišnjica braka!! Nikad ljepša!!!'' napisala je Indira u opis fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

Osim toga, Indira je pratiteljima otkrila i još nešto, a to je da su ona i suprug vlasnici novog kućnog ljubimca – psića imena Blue.

Psić je buldog pasmine te ima prekrasne plave oči, što je vjerojatno i razlog njegova imena Blue (plavo).

''Eto, postadoh i mama preslatke Blue'', nadodala je.

Indira i Miroslav upoznali su se prije devet godina u teretani. Svoju su ljubav okrunili brakom 2014. godine u maloj i intimnoj proslavi uz obitelj i prijatelje, a otad su postali nerazdvojni. Miroslav je postao Indirin menadžer, a par kao hobi skupa dizajnira i izrađuje moderni namještaj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica i Hana Huljić s prijateljicama Hana Huljić, Domenica i Mia Dimšić Hana Huljić - 3 Flavija Kavčić, Viktorija Rađa i Hana Huljić Grašo +4 Hana Huljić - 1 Celebrity Domenica objavila novu fotku trudne Hane Huljić, dva mjeseca prije poroda uživa s prijateljicama!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 1 In Magazin: Vlatka Pokos +10 In Magazin: Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos ispričala što joj se dogodilo na hitnoj u Trogiru pa se obratila Dalmatincima: "Ja sve ljude volim, ali..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene