netipični mladenci

Vjenčanica naše voditeljice jedna je od najoriginalnijih koje smo vidjeli, a od nje ništa drugačije ne bismo ni očekivali!

Ida Prester i Ivan Peševski Ida Prester i Ivan Peševski Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ida Prester i Ivan Peševski Ida Prester i Ivan Peševski Ida Prester i Ivan Peševski Ida Prester i suprug - 1 Ida Prester i suprug - 2 Ida Prester i suprug - 3 Ida Prester i suprug - 4 Ida Prester i suprug - 6 Ida Prester - 3 Ida Prester i suprug +19 Ida Prester u emisiji Zdravlje na kvadrat - 11 Galerija

Ida Prester objavila je fotografije sa svojeg vjenčanja, povodom 10. godišnjice braka sa suprugom Ivanom Peševskim.

Voditeljica i glazbenica Ida Prester od 2013. godine u sretnom je braku sa srpskim poduzetnikom Ivanom Peševskim, s kojim ima i dvojicu sinova, Ria i Roka.

Par je sada proslavio 10. godišnjicu braka, a Ida je tim povodom objavila fotografije s njihova vjenčanja.

"Na današnji dan pred 10 godina točno. Najbolje godine sam ti dala, starkeljo!! Ali i najbolje proživjela. Roko je na ovim slikama u tibici, jedna skroz nova etapa počinje. Nije uvijek lako s tobom, mužu moj grintavi, nisam vjerojatno ni ja cvijeće, al izgurali smo sve do sada. Bolje nismo našli. Za 20. godišnjicu opet tulum stiže! Vani glavni producent, save the date", šaljivo je napisala.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Idaprester (@ida_prester)

Ida i Ivana nikako nisu bili tipični mladenci, no od njih ništa drugačije ne bismo ni očekivali. Ona se udala u neobičnoj vjenčanici s raskošnim volanima u donjem dijelu, uz koju je obukla i kožnjak, a i mladoženja je ostao vjeran svojem otkačenom stilu tako što je uz odijelo obuo tenisice i na glavu stavio šiltericu. Njihova izdanja oduševila su Idine pratitelje na Instagramu.

"Jedni ste od parova koji se po mnogočemu izdvajaju! Stil, stav, duh, kreativnost, sloboda, umjetnost... Sijate u milijun boja", "Preslatki ste i luckasti i takvi ostanite zauvijek", "Fenomenalan par", "Jao kako je ovo bila genijalna svadba", "Ti si bila I ostala sunce", "Vi ste rođeni da budete skupa", redali su se komentari uz brojne čestitke povodom godišnjice.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina Tarik i Lejla FIlipović, 2011. godina +20 Lejla Filipović i Tarik Filipović Nekad i sad Tarik i Lejla Filipović kakve ne pamtimo: Prije estetskog zahvata i u neobičnim izdanjima omiljeni par nećete baš lako prepoznati!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Bloom Tatarinov Maja Šuput i Bloom Danica Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Presladak trenutak sa sinčićem Bloomom zasjenila je fotografija prekrasne mame Maje Šuput: ''Jedna i jedina!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene