Oprostila mu je?

Vratila se bivšem dečku koji joj odlukom suda nije smio prilaziti jer ju je fizički napao

Hayden Panettiere i Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere i Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Hayden Panettiere Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere, Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere, Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) +0 Hayden Panettiere i Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Galerija

Hayden Panettiere i Brian Hickerson snimljeni su zajedno na aerodromu u Los Angelesu.

Američka glumica Hayden Panettiere prošetala se u društvu starog novog dečka Briana Hickersona nakon što su odbačene sve optužbe za nasilje koje su bile protiv njega podignute pa je očigledno kako se par ponovno pomirio.

Pogledaj i ovo Hayden Panettiere, Brian Hickerson (Foto: Profimedia) U velikim problemima Kličko u Ukrajini skriva kćerkicu od njezine majke glumice koja je postala žrtva nasilnog novog dečka

Naime, Brick glumici nije smio prići nakon što je bio uhićen zbog fizičkog nasrtaja na nju tijekom svađe u 2 sata ujutro, dok su im cijelu vezu bilježili skandali poput prekomjerne konzumacije alkohola, intervencija policije u njihovu domu i verbalnih sukoba.

No čini se da je 30-godišnja Hayden sve to odlučila oprostiti i uputiti se s dragim na putovanje, čemu svjedoče njihove najnovije fotografije snimljene na aerodromu u Los Angelesu.

Njihove najnovije fotografije pogledajte ovdje.

Njihova je veza počela u kolovozu 2018. godine, a javnost je za nju saznala nakon što su paparazzi snimili bosonogu  i vidno alkoholiziranu Hayden kako izlazi iz jednog noćnog kluba, i to u Brianovu društvu. U to se vrijeme još uvijek vjerovalo da je u vezi s tadašnjim zaručnikom i ocem svoje 4-godišnje kćeri Kaye, Wladimirom Klitschkom.

Nakon što je protiv Briana podignuta tužba, glumica je viđena u šetnji njujorškim ulicama s njegovim bratom Zachom Hickersonom, s kojim se držala za ruke i uživala u njegovu društvu.

Toliko da nije marila ni za fotografe koji su ih snimali. Njoj blizak izvor tada je tvrdio da su samo bliski prijatelji te da je to sve bila obična predstava za javnost.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) +4 Lottie Moss (Foto: Instagram) Celebrity S prednje strane djelovala je još i pristojno, a kad se okrenula, fotografi su imali što zabilježiti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene