nema pauze za njega!

Haris Džinović usred skandala oko razvoda odlučio je odvratiti misli na način kako samo on zna, pogledajte kakvu je feštu napravio u poznatom restoranu!

Haris Džinović - 2 Haris Džinović - 2 Antonio Ahel/ATAImages 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Haris Džinović - 5 Haris Džinović - 2 Haris Džinović - 1 Haris Džinović - 3 Haris Džinović - 4 Haris Džinović - 6 Haris Džinović - 2 Haris Džinović Melina i Haris Džinović Melina i Haris Džinović - 1 +12 Melina i Haris Džinović - 2 Galerija

Haris Džinović održao je nastup u beogradskom restoranu Dva jelena, u posljednje vrijeme glavna je tema medija zbog razvoda od supruge Meline Džinović.

Pjevač Haris Džinović održao je nastup u poznatom beogradskom restoranu Dva jelena, a fotografi su zabilježili uzavrelu atmosferu koju je napravio svojim pjesmama.

U posljednje vrijeme Haris je glavna tema medija jer se pročulo da se rastaje od supruge Meline Džinović, a tugu nakon rastave tješi liječi kako on najbolje zna – pjevanjem svojih velikih hitova i među obožavateljima.

Fotografi su uhvatili Harisa dok je širio ruke hodajući među stolovima, a pratile su ga kamere. Kako je to izgledalo, pogledajte u galeriji.

Pogledaji ovo Haris Džinović Celebrity Svima je već poznato tko je kći Harisa Džinovića, no evo kako izgleda njegov sin!

Haris i Melina odlučili su staviti točku na ''i'' nakon dugih 20 zajedničkih godina. 10 godina bili su u braku, a prije toga 11 u vezi. Zajedno su dobili dvoje djece, kćer Džinu i sina Kana.

No, ljubavi je došao kraj.

Haris je nedavno u IN magazinu progovorio o Melini.

"Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji sazna", riječi su kojima je Džinović prekinuo medijsku šutnju i prvi put progovorio o razlogu kraha braka s Melinom.

Pogledaji ovo Đina Džinović Celebrity Kći Harisa Džinovića objavila fotografiju svoje prelijepe majke: "Bolja je riba od svih nas zajedno"

U regionalnim medijima šuška se koji bi mogao biti razlog prekida, a dok neki tvrde da je Haris imao aferu, ovih dana pročulo se da je Melina ta koja već pola godine ima novu ljubav, uspješnog biznismena.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lucien Laviscount Shakira - 2 Shakira - 3 Shakira - 12 +25 Shakira - 11 Celebrity Fotografije Shakire u zagrljaju ljepotana iz hit-serije raspametile su njene obožavatelje: "Zamijenila Twingo za Ferrari!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom +25 Nives Ivanišević - 1 Celebrity Goran Ivanišević snimljen u šetnji sa suprugom Nives i sinčićem Oliverom, u rijetkom obiteljskom izlasku pokazao je i romantičnu stranu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene