Putovali vladinim avionom

Jandroković na Euro poveo svojeg najmlađeg sina, snimljeni su u loži, a pozirali su i s Dalićem!

Gordan Jandroković Gordan Jandroković Ante Cizmic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Gordan Jandroković sa sinom Gordan Jandroković sa sinom Gordan Jandroković sa sinom Gordan Jandroković sa sinom Svečana loža na utakmici Hrvatske i Španjolske - 13 Svečana loža na utakmici Hrvatske i Španjolske - 12 Svečana loža na utakmici Hrvatske i Španjolske - 11 Svečana loža na utakmici Hrvatske i Španjolske - 10 Svečana loža na utakmici Hrvatske i Španjolske - 9 Svečana loža na utakmici Hrvatske i Španjolske - 8 +19 Gordan i Sonja Jandroković - 7 Galerija

Gordan Jandroković je utakmicu Hrvatske i Španjolske pratio u društvu ministara i svojeg mlađeg sina.

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković utakmicu Hrvatske i Španjolske na Olimpijskom stadionu u Berlinu pratio je u društvu svojeg sina Jurice.

Oca i sina fotografi su snimili u svečanoj loži s drugim ministrima, a svi su na Europsko prvenstvo otputovali su Vladinim zrakoplovom.

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa otvorilo je u ponedjeljak predmet protiv predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića jer je na utakmicu Hrvatske i Španjolske u Berlinu državnim avionom povezao svog sina. Ispitat će sve okolnosti i utvrditi jesu li ispunjene pretpostavke za pokretanje postupka, izvijestio je Dnevnik Nove TV. Više o tome čitajte OVDJE.

Jandroković će danas u 10 sati dati izjavu za medije u kojoj će se očitovati o predmetu Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa.

Prije utakmice otac i sin su pozirali s našim izbornikom Zlatkom Dalićem, a Jandroković je fotografiju objavio na Facebooku.

Po dolasku u Njemačku Jandroković je otvorio izložbu fotografija hrvatskih krajolika, turističkih atrakcija i hrvatskih nogometaša pod nazivom "Doživi Hrvatsku“ u galeriji "Am Bollwerk" u Neuruppinu, bazi hrvatske nogometne reprezentacije.

Inače, Jurica je srednjoškolac i najmlađi je od troje djece koje Gordan ima sa suprugom Sonjom. Stariji sin Mihael studira digitalni marketing na Algebri, a kći Klara je završila Pravni fakultet.

Gordan i Sonja u braku su od 1994. godine, a upoznali su se na u Malinskoj na Krku. Sonja je inače po zanimanju liječnica, a rođena je u Pekingu te je dio života provela i u Bugarskoj jer je bila dijete diplomata. Zanimljivo je i da je Sonja rođakinja predsjednika Zorana Milanovića. Naime, Sonja je kći Zoranova ujaka, a malo tko zna da su po tome Jandroković i Milanović, koji se baš i ne slažu na političkom planu, zapravo obitelj.

Pogledaji ovo Gordan Jandroković i supruga Sonja Celebrity Naš predsjednik Sabora uz suprugu uvijek ponosno pozira, a priča o početku njihove ljubavi baš je kao iz bajke: ''Sjedili smo na moliću...''  

Pogledaji ovo Zoran Milanović i Gordan Jandroković Zanimljivosti Milanović i Jandroković snimiljeni zajedno na tribinama, na rijetkim zajedničkim fotografijama jasno se vidi kako su se proveli!

Pogledaji ovo Poznati na utakmici Hrvatske i Sjeverne Makedonije Celebrity Članovi HDZ-a okupili su se na utakmici Hrvatske i Sjeverne Makedonije, pogledajte tko je sve bio u loži na Rujevici

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Mladen Grdović - 1 In Magazin: Mladen Grdović - 2 In Magazin: Mladen Grdović - 3 In Magazin: Mladen Grdović - 4 +25 In Magazin: Mladen Grdović - 5 inMagazin Mladen Grdović privatnim zrakoplovom arapskog šeika hitno otputovao u Dubai, otkrivamo zašto!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William s djecom Kraljevska obitelj na balkonu - 6 Kraljevska obitelj na balkonu - 1 Princ William i Kate Middleton - 1 +25 Princ William Celebrity Zašto su princezi okrenuli leđa? Stručnjakinja za govor tijela objasnila koja se poruka krije iza objavljene fotke kraljevske obitelji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene