Kap koja je prelila čašu

Holivudska glumica rastaje se od supruga nakon 11 godina braka, za sve je kriva nevjera za koju se znalo mjesecima

Natalie Portman i Benjamin Millepied - 3 Natalie Portman i Benjamin Millepied - 3 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Natalie Portman i Benjamin Millepied - 21 Natalie Portman i Benjamin Millepied - 11 Natalie Portman i Benjamin Millepied - 20 Natalie Portman i Benjamin Millepied - 19 Natalie Portman i Benjamin Millepied - 18 Natalie Portman i Benjamin Millepied - 17 Natalie Portman i Benjamin Millepied - 16 Natalie Portman i Benjamin Millepied - 15 Natalie Portman i Benjamin Millepied - 14 Natalie Portman i Benjamin Millepied - 13 +19 Natalie Portman i Benjamin Millepied - 12 Galerija

Glumica Natalie Portman rastala se od supruga Benjamina Millepieda nakon njegovog preljuba, zajedno su bili 11 godina.

Holivudska glumica Natalie Portman i njezin suprug Benjamin Millepied navodno su se rastali nakon glasina da ju je prevario.

Izvor je rekao za Us Weekly da se par razišao nakon 11 godina braka.

''Nakon što su vijesti o njegovoj aferi izašle u javnost, pokušavali su poraditi na svom braku, ali trenutno su u raspadu'', tvrdi izvor.

Glumica i Benjamin još se ni o čemu nisu oglasili, no 42-godišnja Portman je prošlog tjedna viđena u Sydneyju bez svog muža, unatoč tome što su taj vikend trebali obilježiti godišnjicu braka.

Također, neki su zamijetili da poznata glumica ne nosi zaručnički prsten.

Naime, vijesti o razvodu slavne glumice i francuskog plesača i koreografa osvanule su nakon što se počelo nagađati o Millepiedovom prijateljstvu s aktivisticom za klimatske promjene Camille Étienne. Francuski časopis Voici objavio je slike susreta Millepieda i Étienne u njegovu uredu. Viđeni su kako odvojeno ulaze u zgradu, a zatim izlaze u razmaku od 10 minuta gotovo dva sata kasnije.

Strani mediji pišu da je Natalie još prije nekoliko mjeseci saznala za prevaru. Tada se pisalo da Natalie i Benjamin pokušavaju spasiti svoj brak, no nije bilo uspješno.

''Nisu se razišli i pokušavaju riješiti stvari. Ben čini sve što može da mu Natalie oprosti. On voli nju i njihovu obitelj'', rekao je tada jedan izvor za Page Six.

Izvor je dodao da Portman izuzetno drži do svoje privatnosti i da je trenutačno njezin najveći fokus zaštita djece, misleći na sina Alepha (12) i kćer Amaliju (6).

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 1 +26 Ella Dvornik - 3 Celebrity Danijela Dvornik oglasila se nakon vijesti o razvodu njezine kćeri, pomalo drskim odgovorom i fotkama s plaže rekla je što misli

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 +25 Lana Jurčević - 5 Celebrity Lana Jurčević ne skriva sreću dok mazi svoj trudnički trbuščić, a ovom nas je snimkom prije kratkog vremena sve dobro prevarila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene