Bacio oko

Za lijepu glumicu koja tvrdi da ne može pronaći dečka zainteresirao se jedan slavni glazbenik

Charlize Theron (Foto: Instagram) Charlize Theron (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Charlize Theron (Foto: Instagram) Charlize Theron (Foto: Instagram) Charlize Theron (Foto: Instagram) Charlize Theron (Foto: Instagram) Klum Seal (Foto: Getty) Seal (Foto: Instagram) Heidi Klum i Seal (Foto: AFP) Heidi Klum i Seal (Foto: AFP) +0 Heidi Klum i Seal (Foto: AFP) Galerija

Charlize Theron nedavno je šokirala obožavatelje činjenicom da nikako ne može pronaći dečka.

43-godišnja glumica slovi za jednu od najljepših u Hollywoodu.

Pogledaj i ovo Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) prepirka zbog djece Vatreno i bezbrižno navijala za omiljeni klub, hitno saslušanje na sudu s bivšim nije joj poremetilo planove

Radi se o Charlize Theron, koja je nedavno šokirala obožavatelje i javnost činjenicom da nikako ne može pronaći dečka te da ju muškarci jednostavno ne žele pozvati van. "Netko bi trebao imati muda i pozvati me van jer sam šokantno slobodna", izjavila je za Entertainment Tonight glumica koja je poznata po tome što nema dlake na jeziku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

"Bila sam vrlo jasna", na kraju je zaključila samohrana majka dvoje posvojene djece, koja svaki slobodni trenutak provodi upravo s njima. No glumica nije oduvijek bila zainteresirana za traženje partnera. Tako je i priznala kako 2018. godine nije bila nimalo zainteresirana za odlaske na spojeve jer je bila fokusirana isključivo na djecu. Ipak, stvari su se promijenile.

Čini se kako je netko čuo njezine ljubavne vapaje, a radi se o poznatom glazbeniku Sealu, koji se jako zainteresirao za to da ljepoticu izvede na spoj.

56-godišnji glazbenik navodno se nedavno i susreo sa Charlize u New Yorku u Whitby Hotelu, gdje su oboje odsjeli zbog posla, no nikakvi drugi detalji nisu poznati javnosti, osim da je među njima bilo kemije.

"On je vrlo uglađen muškarac koji nije imao problema s tim da joj se predstavi i iskaže želju da ju bolje upozna", otkrio je nepoznati izvor za The Daily Mail.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SEAL (@seal) on

To je i poznato obzirom na to da je Seal poznat i kao bivši suprug prelijepe manekenke Heidi Klum, s kojom ima četvero djece. Par se počeo viđati u veljači 2004. godine, dok je ona bila trudna s kćerkicom Leni, koju je dobila iz kratke avanture s talijanskim Playboyem Flaviom Briatoreom, koji za kćer nije htio čuti.

U svibnju 2005. godine par se vjenčao, a Seal je Leni prihvatio kao svoju kćer. I manekenka je često u intervjuima isticala kako je Seal otac u svakom pogledu, no 2012. godine ljubav se ugasila. Unatoč tome, par je ostao u vrlo prijateljskim odnosima.

Hoće li Hollywood dobiti novi par, tek ćemo vidjeti.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) +6 Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Celebrity Optužuju je da je povećala grudi, a ona im uzvratila dokazom – fotografijom na kojoj ima tek 14 godina!  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene