Viđeni su zajedno

Srce najpoželjnijeg neženje ukrala je 25 godina mlađa, bujna ljepotica i vratila mu osmijeh na lice

Gerard Butler - 4 Gerard Butler - 4 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Butler - 9 Gerard Butler - 6 Penny Lane - 13 Penny Lane - 11 Penny Lane - 14 Penny Lane - 15 Penny Lane - 16 Penny Lane - 17 Penny Lane - 12 Penny Lane - 19 +21 Penny Lane - 1 Galerija

Glumac Gerard Butler, kojeg prati nadimak zakletog holivudskog neženje, navodno više nije slobodan, osvojila ga je 25 godina mlađa ljepotica.

Prema pisanju svjetskih medija, holivudski glumac Gerard Butler ponovno je sretan i zaljubljen, a osmijeh na lice vratila mu je 25 godina mlađa Penny Lane.

54-godišnji škotski glumac pao je na šarm 25 godina mlađe manekenke, zvijezde Sports Illustrateda, a viđeni su u romantičnoj šetnji po Primrose Hillu.

Fotografije koje je podijelio britanski The Sun prikazuju nasmijani par koji se šeće ulicom, a kasnije su viđeni i u lokalnom pubu kako razgovaraju i smiju se. U jednom trenutku Penny je stavila svoju ruku na Butlerovo rame, a nakon toga su se počeli smijuljiti.

Njihove fotografije pogledajte OVDJE.

Inače, ranije ove godine Penny je proglašena novim licem Sports Illustrateda za 2024. godinu, a njezin profil na Instagramu prepun je seksi fotografija.

Penny se proslavila radeći za luksuzne brendove, kao što su Dolce & Gabbana, Armani, Balmain, SKIMS, Burberry i Intimissimi, a također je glumila i u Drakeovu spotu za pjesmu ''Falling Back'' iz 2022.

Okušala se i u glumi pa je tako imala epizodnu ulogu u filmu ''Liga pravde''.

Na početku karijere imala je male grudi, pa su mnogi uvjereni da je u međuvremenu bila na plastičnoj operaciji, no ona je ta nagađanja žestoko negirala.

O njezinu ljubavnom životu dosad se ništa nije znalo, ali čini se da je sada itekako zapela za oko svjetskim medijima.

Prije Penny Gerard Butler devet je godina bio u vezi s dizajnericom interijera Morgan Brown, a povezivalo ga se i s rumunjskom manekenkom Madalinom Gheneom i Jennifer Aniston.

Cijeli život prati ga nadimak zakletog neženje, a Butler je jednom progovorio kako mu je teško biti u vezi, pogotovo zbog posla kojim se bavi i konstantne prisutnosti medija.

"Nitko nije rekao da u životu moram imati samo jednu vezu. Možda mi je suđeno da budem s nekoliko djevojaka u kraćim vezama", zaključio je Gerard prije nekoliko godina u jednom intervjuu.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Đanić Giuliano i supruga Kristina Đanić - 2 Giuliano i supruga Kristina Đanić - 1 Giuliano i Kristina Đanić +23 Giuliano i Kristina Đanić Celebrity Tko je supruga našeg pjevača Giuliana? Dugo je nismo vidjeli, a sad je u solo izlasku sve očarala svojom ljepotom

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 4 Severina - 6 Severina - 7 Severina - 5 +26 Severina - 2 Celebrity Seve kao curica, skočila u more u odjeći uz navijanje ekipe: ''Žena koja je zaustavila svoje 20-e!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene