Vrući video sve otkrio

Nije ni čudo da je zavela najslavnijeg nogometaša svijeta kada ima guzu savršenu iz svakog kuta

Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez i Ronaldo (Foto: Getty) Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) +0 Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Galerija

Georgina Rodriguez iskočila je iz bazena, pa pokazala savršenu guzu u tangicama.

Zanosna crnka Georgina Rodriguez svojim je šarmom i savršenim tijelom već osvojila srce najslavnijeg nogometaša svijeta, Cristiana Ronalda, ali i vaše će kada vidite njezin najnoviji video s Instagrama. 

Pogledaj i ovo Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Dobar početak 2020. Slavna pjevačica u golišavom izdanju izmjenjivala poljupce s novim dečkom za kojim je izgubila glavu

Naime, Georgina je objavila seksi snimku na kojoj u bijeloj majici iskače iz luksuznog bazena, a skokom je otkrila pogled na svoju savršenu guzu u crnim tangicama. Ne moramo ni naglašavati da je video odmah zapalio njezine fanove i pratitelje, pa je u rekordnom roku pregledan više od 6 milijuna puta. 

Snimka je nastala u Dubaiju gdje sretna Ronaldova obitelj trenutno odmara i uživa u blagdanima na vrućem pustinjskom pijesku. 

Podsjetimo, 25-godišnja Georgina koju je Ronaldo upoznao još 2016. godine u jednom ekskluzivnom dućanu u kojem je radila, rado dijeli atraktivne fotografije na društvenim mrežama, pa ova vruća snimka nikoga nije iznenadila. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🧜🏽‍♀️ @prettylittlething

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene