Najluđa noć u godini

I dalje ne znate gdje za doček? Evo tko sve nastupa u gradovima u vašoj blizini, još stignete krenuti!

Doček Nove godine Doček Nove godine Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

Doček Nove godine sve je bliže, a ukoliko još niste odlučili gdje ići, evo popisa gradova u kojima nastupaju neke od naših najvećih zvijezdi.

Danas ćemo dočekati Novu 2024. godinu, a ukoliko još niste odlučili gdje ćete proslaviti, a jedna od opcija vam je i odlazak na trg, ovo je popis gradova u kojima će nastupati neke od naših najvećih zvijezdi.

U hrvatskoj metropoli, Zagrebu, građane će danas zabavljati grupa Let 3 i Zagrebačka filharmonija.

Veliko oduševljenje građana izazvao je Dubrovik koji je objavio da će ih u Novu godinu uvesti Zdravko Čolić. Dubrovnikpress javlja da će njegov koncert gradske vlasti navodno stajati vrtoglavih 130 tisuća eura, što Čolićev koncert stavlja na sam vrh kad je riječ o iznosu koji će taj grad platiti jednom pjevaču za nastup u novogodišnjoj noći i ujedno je najveći iznos koji je dosad isplaćen za takav koncert kod nas.

Splićane će zabavljati njihova Doris Dragović, a prije nje publiku će zagrijati popularni reper Grše.

Šibenik će pjevati uz Roisin Murphy, a u Rijeci će nastupiti Gibonni.

Savudriju u Istri u Novu godinu uvest će Maja Šuput, a program počinje već u 20:30.

Umag će zabavljati Mario Roth, a vječni Željko Bebek odlazi u Ogulin.

Vukovar ove godine Novu čeka uz trenutno jednog od najpopularnijih izvođača Matiju Cveka, Poreč će zabavljati Petar Grašo, a Indira Levak i Vojko V nastupit će u Puli.

Zadar večeras jedva čeka koncert Joška Čaglja Joleta, a u Makarskoj će na binu izaći Neno Belan i Fiumensi. Rovinj pak čeka Dubiozu Kolektiv.

Slavonski Brod u Novu će ući uz Magazin, a Osijek će raspjevati Parni Valjak.

Ako ste pak za doček spremni otići i van Hrvatske, brojni naši i regionalni izvođači nastupit će i u susjednim državama.

Severina će tako publiku zabavljati u Kotoru u Crnoj Gori, Željko Joksimović pjevat će u Mostaru, a Zabranjeno pušenje, Crvena jabuka i Letu štuke nastupit će u Sarajevu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Roditelji Fani Stipković Fani Stipković - 2 Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Fani Stipković - 5 +27 Fani Stipković - 3 Celebrity Evo kako izgledaju roditelji Fani Stipković, u daleki Meksiko otputovali su kako bi vidjeli svog unuka!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik Filipović - 2 Lejla Filipović i Tarik Filipović - 4 Tarik i Lejla Filipović sa sinovima i Dinom Merlinom Tarik i Lejla Filipović sa sinovima i Zdravkom Čolićem +26 Lejla i Tarik Filipović - 1 Celebrity Tarik Filipović objavio je fotografiju s miljenikom regije pa se našalio: "Kad odrastem bit ću..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene