Ima novog dečka?

Ovu zanosnu brinetu proslavile su obline koje je bilo teško ne zamijetiti u pripijenoj haljini, njena pozadina posebno je došla do izražaja

Daphne Joy (Foto: Instagram) Daphne Joy (Foto: Instagram) Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Daphne Joy (Foto: Instagram) Daphne Joy (Foto: Instagram) Daphne Joy (Foto: Instagram) Daphne Joy (Foto: Instagram) Daphne Joy (Foto: Instagram) Daphne Joy (Foto: Profimedia) Daphne Joy (Foto: Instagram) Diddy (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez i Diddy (Foto: AFP) Kim Porter i Diddy (Foto: AFP) +3 Kim Porter i P. Diddy (Foto: Profimedia) Galerija

Poznati reper Diddy sve je prisniji s bivšom djevojkom 50 Centa, Daphne Joy, a fotografi su ih uhvatili u društvu u njegovoj vili u Miamiju. Posebnu pažnju privukla je Daphne zbog haljine koju je nosila, a koja je istaknula njezine obline.

Reper Sean Combs (51), poznat po umjetničkom imenu Diddy, ne gubi vrijeme kada je riječ o pripadnicama ljepšeg spola. Paparazzi su ga ovoga puta uhvatili u društvu bivše djevojke repera 50 Centa, Daphne Joy (34). Diddy i Daphne opuštali su se u njegovoj vili u Miamiju, a sudeći prema fotkama, bili su sjajno raspoloženi te su izgledali vrlo prisno.

Pogledaj i ovo Diddy (Foto: Profimedia) svaki tjedan nova djevojka Prije par dana bio je s poznatom manekenkom, a sad je već uhvaćen u društvu nove ljepotice?

Nije poznato u kakvom su odnosu reper i bivša djevojka njegovog kolege, no svjetski mediji pišu kako bi se moglo raditi o novoj romansi popularnog glazbenog mogula. Daphne inače sa 50 Centom ima sina Sirea (8), a nakon prekida su zbog djeteta ostali u dobrim odnosima. Proslavila se kao glumica i manekenka, a poznata je po svojim bujnim oblinama koje je i sad istaknula u bijeloj uskoj haljini. 

Proteklih nekoliko mjeseci Diddy je često na meti fotografa, a svako određeno vrijeme ulove ga s novom ljepoticom. Jedno se vrijeme družio i s manekenkom Tinom Louise, no brzo ju je zamijenio novom djevojkom.

Inače, Diddy ima šestero djece koju je dobio s nekoliko djevojaka. Prvo biološko dijete, Justina, dobio je 1993. godine s dizajnericom Misom Hylton-Brim. Nakon što je prekinuo vezu s njom, dugo se viđao s Kimberly Porter, no par je i često prekidao. Posvojio je njezina sina Quincyja kojeg je Porter dobila u prijašnjoj vezi, a zajedno su dobili sina Christiana te blizanke. Reper i Kimberly vezu su okončali 2007., a ona je prije dvije godine preminula od posljedica upale pluća.

Pet mjeseci prije nego što je dobio blizanke, Sarah Chapman je rodila njegovu kći Chance. Nju je priznao tek 2007. godine. Diddy je bio i u vezi s Jennifer Lopez, a repera su tijekom godina povezivali s brojnim ljepoticama, no nikada o tome nije htio javno pričati.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) +0 Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Celebrity I nakon 20 godina braka savršen je kavalir prema supruzi koju je često branio od žestokih napada zbog njezine bujnije figure

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene