pohvalile se

Bivša Playboyeva zečica i Kristina Mandarina skupa ulaze u kontroverzni show poznat diljem svijeta?

Ena Friedrich i (ne)zgode na Farmi - 1 Ena Friedrich i (ne)zgode na Farmi - 1 In Magazin 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ena Friedrich i (ne)zgode na Farmi - 1 Ena Friedrich i (ne)zgode na Farmi - 5 Ena Friedrich i (ne)zgode na Farmi - 12 Ena Friedrich Ena Friedrich Ena Friedrich Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina +0 Kristina Penava Mandarina Galerija

Ena Friedrich i Kristina Mandarina dale su naslutiti u svojim objavama na Instagramu da uskoro zajedno ulaze u show koji je izazvao kontroverze zbog tučnjava, žestokih svađa i seksa pred kamerama.

Bivša Playboyeva zečica Ena Friedrich (34) i Kristina Mandarina (22), kako se čini, ulaze skupa u kontroverzni srpski show "Parovi". 

Pogledaj i ovo Kristina Penava - 3 Što kažete na promjenu? Mislili smo da smo vidjeli sve, ali Kristina Mandarina objavila je fotku na kojoj ju je stvarno nemoguće prepoznati, nema ni traga starom izgledu!

Naime, pohvalile su se time na Instagram storyjima. "Gledamo se u petak 25.6. u 23 sata. 'Parovi'", napisala je Kristina i označila Enu. Zatim je Friedrich podijelila njezin story i samo dodala: "Vidimo se". 

"Parovi" se emitiraju od 2010. i jedan su od najdugovječnijih showova u Srbiji i šire. Reality je postao kontroverzan i o njemu se pročulo diljem svijeta zbog tučnjava, žestokih svađa i seksa pred kamerama. 

Inače, Ena i Kristina su prošle godine sudjelovale u popularnom showu "Farma" Nove TV. Bivša Playboyeva zečica je izašla prva zbog trudnoće i jer joj je doktor rekao da mora mirovati. U ožujku ove godine je rodila sina. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ena Friedrich (Čobanov) 🐑 (@enafriedrich1)

Kristina se nedavno pohvalila da se vratila svom poslu na štandu koji ju je proslavio 2019. No sada ne prodaje agrume nego lubenice, trešnje i dinje kojima je sezona. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene