Nešto drugačije

Zvijezda Harryja Pottera obilježila je 34. rođendan fotografijama kakvima se od nje nitko nije nadao: "Savršena si!"

Emma Watson - 3 Emma Watson - 3 Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Emma Watson - 5 Emma Watson - 2 Emma Watson - 4 Emma Watson i Brandon Green Emma Watson i Brandon Green Emma Watson (Foto: Profimedia) Emma Watson (Foto: Profimedia) Emma Watson (Foto: Getty Images) Emma Watson (Foto: Profimedia) Emma Watson i Tom Felton (Foto: Instagram) +13 Emma Watson i Tom Felton (Foto: Instagram) Galerija

Emma Watson proslavila je 34. rođendan, a tim je povodom na Instagramu objavila fotografije koje su sve oduševile.

Britanska glumica i zvijezda franšize filmova o Harryju Potteru, Emma Watson proslavila je 34. rođendan, a obilježila ga je fotografijama kakve nismo navikli od nje viđati.

Emma je na svom profilu na Instagramu objavila dvije crno-bijele fotografije koje odišu seksepilom, a na jednoj od njih pozira i bez majice.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emma Watson (@emmawatson)

"Kako ova lijepa žena ima već 34 godine?", "Divna žena", "Najbolja si", "Prekrasna", "Žena je doslovno bog", "Savršena si", komentirali su njezini obožavatelji.

Pogledaji ovo Evanna Lynch Nekad i sad Pamtimo je kao simpatičnu Lunu iz Harryja Pottera, no otad se dosta promijenila, a godinama je u tajnosti ljubila i kolegu iz filma!

Nakon filmova koji su joj obilježili život, Emmino je odrastanje bilo puno izazova i iskušenja pod najvećim reflektorima svijeta filma i pažnje javnosti. Tako je u priči za britanski Vogue progovorila o vlastitoj borbi identiteta koji je vodila zbog svoje uloge Hermione Granger.

Pogledaji ovo Predrag Bjelac u filmu ''Harry Potter'' - 7 Nekad i sad Sjećate li se njega? Srpski glumac najveću ulogu ostvario je u ''Harryju Potteru'', a od tada se potpuno promijenio!

"To je tako bizarno i onostrano, sve to što mi se događalo. Bilo je trenutaka kada je sve postalo tako veliko i važno, kada sam osjećala vrtoglavice, sve mi je djelovalo tako nepovezano. Moje cijelo postojanje i identite koji su zaista važni i čvrsti, nemaju veze s ničim od toga", izjavila je Emma jednom prilikom.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola Antonija Šola, TLZP Antonija Šola Antonija Šola - 17 +31 Antonija Šola - 3 Celebrity Ljudi se čude koliko Antonija Šola stvarno ima godina: "Ostala u 2005. godini, žena ne stari!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 1 +26 Salma Hayek - 4 Celebrity Pripijena haljina Salme Hayek jedva je obuzdala njen raskošni dekolte, lijepo se pobrinula da sve oči budu uprte u nju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene