Kakva priča!

S majkom svog sina razišao se jer je postao klaun, a onda se zaljubio u Riječanku sličnu sebi i ostao u Hrvatskoj!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Emilio Jose Alcantara Veliz - 1 Emilio Jose Alcantara Veliz - 2 Emilio Jose Alcantara Veliz - 3 Emilio Jose Alcantara Veliz - 4 Emilio Jose Alcantara Veliz - 5 Emilio Jose Alcantara Veliz - 6 Emilio Jose Alcantara Veliz - 7 Emilio Jose Alcantara Veliz Emilio Jose Alcantara Veliz Emilio Jose Alcantara Veliz +4 Emilio Jose Alcantara Veliz Galerija

Emilio Jose Alcantara Veliz u showu "Supertalent" prezentirao je svoje cirkuske vještine na koje je danas jako ponosan, a iza svega stoji i jako zanimljiva životna priča.

Emilio Jose Alcantara Veliz išao je u školu za cirkusanta, no njegova je obitelj bila protiv toga. Zbog te se odluke i razišao s majkom svog sina, jer njoj nije bilo jasno kako može ići na fakultet da bi postao klaun. Bilo je to najteže razdoblje njegovog života, ali kako kaže, puno je naučio od tada.

Pogledaj i ovo Ivana Petrović ''hvala na povjerenju'' Ivana Petrović dobitnica je medijske nagrade Zlatni studio 2024: ''Posebno mi je drago da je to ove godine kad navršavam 20 godina rada na Novoj TV''

Sadašnja žena mu je iz Rijeke, Hrvatica, ona također nastupa u cirkusu, a upoznali su se tijekom njegovog putovanja u Hrvatsku u koju je stigao na preporuku prijatelja. Shvatili su da se bave istim poslom i zaljubili su se. Poželio je biti dio "Supertalenta" da vidi reakcije publike na sve što je naučio dosad.

Iako život umjetnika nije lak, oduvijek je želio biti samostalan showman, pa tako već preko sedam godina radi solo i putuje posvuda.

Emilio je na pozornici "Supertalenta" žonglirao, stajao na lopti, balansirao, a na trenutke i prepao članove žirija.

''Past će, past će'', vikao je Janko u jednom trenutku.

Ipak, na kraju nastupa rekao mu je kako ga je oduševio: "Mislim da ste ludi, bez riječi sam, fantastično". 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput za vrijeme Marka Lukača - 4 Maja Šuput, Janko Volarić Popović, Antonio Mitar Maja Šuput Maja Šuput +8 Maja Šuput Celebrity Šuput jako rijetko vidimo u hlačama: Osvanula u najšarenijoj kombinaciji dosad koju je zapečatila zlatnim lancima!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mira Pišćetek Mira Pišćetek Mira Pišćetek Mira Pišćetek +4 Mira Pišćetek Celebrity Hrvatska Susan Boyle: Od svog velikog sna nikad nije odustala, a ova snimka dokaz je da za ostvariti cilj nikad nije kasno!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene