uhvaćeni u šetnji

Naš poznati par zaljubio se nakon dugogodišnjeg prijateljstva, a u rijetkom izlasku pokazali su da ljubav još cvjeta!

Emilija Kokić i Miljenko Kokot - 3 Emilija Kokić i Miljenko Kokot - 3 Šime Zelić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Emilija Kokić i Miljenko Kokot - 3 Emilija Kokić i Miljenko Kokot - 2 Emilija Kokić i Miljenko Kokot - 1 Emilija Kokić i Miljenko Kokot - 4 Emilija Kokić i Miljenko Kokot Emilija Kokić i Miljenko Kokot Emilija Kokić Emilija Kokić i Patrik Seretin - 1 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 4 Emilija Kokić +19 Emilija Kokić Galerija

Emilija Kokić i Miljenko Kokot snimljeni su u šetnji Zadrom sa svojim psom, a tom su prilikom i zagrljeni pozirali fotografima.

Naša pjevačica Emilija Kokić od 2013. godine u sretnom je braku s spoznatim spikerom i voditeljem Miljenkom Kokotom.

Par se zaljubio nakon dugogodišnjeg prijateljstva, a pred oltar su stali nakon pet godina veze.

Sada su ih fotografi snimili tijekom šetnje Zadrom s njihovim psom, a kada su ih uočili, Emilija i Miljenko su im nasmiješeni i zagrljeni pozirali i ispred jedne od najpoznatijih znamenitosti grada, crkve sv. Donata.

"Ako kažem ljubav, onda je to meni moj suprug. Miljenko je mene osvojio spikom. Po pitanju zajedničkog provođenja vremena tu smo slični, oboje obožavamo prirodu", rekla je u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem je sudjelovala ove godine.

Tada je pred kamere stao i njezin suprug.

"Emilija me osvojila time što je bila neuhvatljiva", priznao je Miljenko.

Par rijetko imamo priliku vidjeti zajedno u javnosti, a Emilija nam je u jednom ranijem intervjuu otkrila neke detalje iz njihova braka.

"Mi jesmo u sretnom odnosu, međutim pretpostavljate da, kao u svakom braku i vezi, postoje situacije u kojima oboje imamo potrebu rasti, mijenjati se, prilagođavati se jedni drugima, tako i mi u našem odnosu. Ne stavljamo stvari pod tepih, razgovaramo koliko god je to moguće, transparentno, otvoreno, maksimalno smo iskreni, pa i pod cijenu da to što izgovorimo nekad ne sjedne baš najbolje partneru, ali odlučili smo da je to jedini ispravni način. Da čovjek ima osjećaj da je u odnosu u kojem može i smije reći sve što osjeća i tražiti pomoć, razgovor i način da u tom odnosu oboje budemo zadovoljni i rastemo kao ljudi", kazala je Emilija.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Rade Šerbedžija in magazin: Rade Šerbedžija - 4 Rade Šerbeždija i Lenka Udovički - 2 Rade Šerbeždija i Lenka Udovički - 3 +20 Rade Šerbeždija i Lenka Udovički - 5 Celebrity Osvanula rijetka fotografija Rade Šerbedžije s prvom suprugom, čijoj su se ljepoti svi divili, a nakon razvoda snašla ju je tragična sudbina

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Nikolić Ana Nikolić Stefan Đurić Rasta Stefan Đurić Rasta +25 Rasta (Foto: PR) Celebrity Ana Nikolić na kćerinoj rođendanskoj proslavi pokazala uništeno lice, a njezin slavni bivši je neprepoznatljiv!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene