Kakav par!

Naša poznata influencerica ponovno ljubi, konačno je potvrdila glasine o ljubavi sa zgodnim srpskim fotografom!

Ema Luketin Ema Luketin Ema Luketin/Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ema Luketin i Dušan Petrović Ema Luketin i Dušan Petrović Ema Luketin Dušan Petrović Dušan Petrović +0 Dušan Petrović Galerija

Ema Luketin potvrdila je vijest da je u vezi sa srpskim fotografom Dušanom Petrovićem.

Nakon nekoliko mjeseci šuškanja jedna od naših najpoznatijih i najpopularnijih influencerica, Ema Luketin, potvrdila je svoju novu ljubavnu vezu sa srpskim fotografom Dušanom Petrovićem, i to, naravno, putem društvenih mreža.

Na svojim su profilima na Instagramu objavili crno-bijele fotografije na kojima izmjenjuju nježnosti i ne kriju koliko su zaljubljeni.

"Uljepšala si sve", napisao je Dušan uz fotografiju na kojoj Emu ljubi u obraz, a ona s lica ne skida širok osmijeh, dok je ona objavila fotografiju na kojoj je on grli u romantičnoj šetnji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUSAN PETROVIC (@dusannpetrovic)

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema Luketin (@emaluketin)

Ema je u travnju ove godine prekinula vezu s našim influencerom Jankom Janićem. Slovili su kao jedan od najpoznatijih domaćih influencerskih parova, a viješću da je njihovoj ljubavi došao kraj rastužila je njihove brojne pratitelje i obožavatelje.

Ema i Janko zajedno su proveli četiri godine, a zajedničke trenutke dijelili su s tisućama pratitelja, kojima su tada obznanili i vijest o prekidu.

"Dragi moji ljudi, nisam osoba koja se ikada emocionalno otvarala na insta storyjima i vama općenito, ali vas ovim putem, najtužnijeg srca ikada, ali s najvećom dozom realnosti situacije, moram obavijestiti da Ema i ja nakon četiri godine veze više nismo skupa. Život je kakav je i vrijeme je da oboje radimo na sebi, odrasli smo zajedno i prošli sve početne stvari u životu zajedno, bezvremenske uspomene. Privatne i poslovne stvari dovele su do odluke koja je kakva je, a ja ovim putem moram i želim svima iskreno iz dubine duše reći, da je Ema najdivnije stvorenje i najbrižnija osoba, osoba koja zaslužuje sve na ovom svijetu i osoba kojoj želim sve, ali baš sve najbolje u životu. Ema je osoba koja niti jedne sekunde u sve četiri godine nije pokazala lošu namjeru, niti se vodila ijednom drugom emocijom osim čiste ljubavi. Osim Eme, Emini roditelji i obitelj koju sam znao, jedni su od najdivnijih ljudi koje sam ikad upoznao, iskreno, i želim im svu sreću, te sam svima uvijek tu ako bilo što zatreba, bilo kad. Hvala za podršku u volimo vas sve", napisao je tada Janko u priči koju je podijelio na svom profilu na Instagramu. 

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Momoa Jason Momoa Jason Momoa - 2 Jason Momoa - 1 +15 Jason Momoa - 5 Celebrity Miljenik žena umalo ostao bez neobičnih gaćica, u jednom trenu izvirio je i detalj kojem se nitko nije nadao!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears Britney Spears Britney Spears - 5 Britney Spears - 3 +15 Britney Spears - 2 Celebrity Britney zbog nove fotke na kojoj je potpuno gola preklinju da prestane: "Tko je zadužen za ovaj račun? Mislim da ona ovo ne objavljuje!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene