još jedna manekenka

Poznati poduzetnik ljubi 27 godina mlađu studenticu: U društvu atraktivne plavuše prošetao zagrebačkom špicom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dragan Jurilj bio je 16 godina u vezi s manekenkom Sunčicom Lalić s kojom ima sina. Nakon toga je oženio 23 godine mlađu Miju Franić od koje se razveo nakon nešto više od godinu dana.

Poduzetnik Dragan Jurilj (49) prošetao je u subotu zagrebačkim Cvjetnim trgom u društvu atraktivne plavuše koja je privlačila pažnju u uskoj bijeloj haljini. 

Pogledaj i ovo showbuzz skupa su bili 16 godina Nekad pravi domaći jet-set par prekinuo je nedugo nakon ovih fotki, on je utjehu potražio u mlađahnim ljepoticama, a ona se povukla iz javnosti

Kako piše Index.hr, riječ je o Michelle Korenić (22), njegovoj novoj djevojci koja studira novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Michelle je rodom iz Pule, a 2017. se natjecala za Miss Hrvatske. Tijekom natjecanja je rekla da se vidi u svijetu modelinga i prema fotografijama s društvenih mreža, čini se da je to i ostvarila. 

Mlada studentica nije ponijela titulu Miss Hrvatske, ali 2018. je predstavljala državu na Miss Earth World. Inače, Jurilj je 16 godina bio u vezi s manekenkom Sunčicom Lalić (45) s kojom je dobio sina Ariena. 

Nakon nje je ljubio splitsku manekenku Miju Franić (26) koju je oženio 2017. u Maroku, a razveli su se nakon godinu dana i četiri mjeseca braka. Poslije razvoda je viđen s ukrajinskom manekenkom Kristinom Gončarevom. 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene