''Ma nogice goreee!''

Domenica zablistala na suncu u ultrakratkoj suknjici te svu pažnju usmjerila na zgodne noge!

Domenica Žuvela - 2 Domenica Žuvela - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela Hana Huljić i Domenica Žuvela Hana Huljić i Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela Nataša Janjić, Korana Gvozdić i Domenica Žuvela +19 Domenica Žuvela i Luka Nižetić - 1 Galerija

Domenica Žuvela prošetala se po suncu u stajlingu koji je mamio poglede, ali i istaknuo njezine noge.

Pjevačica Domenica Žuvela pozirala je vesela na suncu u seksi poslovnom outfitu.

Pogledaj i ovo Domenica Žuvela ''ajme nisam jedina'' Domenica otkrila koju je našu pjesmu cijeli život krivo pjevala, a onda se ispostavilo da su to i drugi radili: ''Uvijek sam se pitala...''

Naime, nosila je prugaste suknja-hlače, na koje je kombinirala tamnoplavu dolčevitu i crni sako. U ovom modnom izričaju poglede su privlačile njezine zgodne noge.

Crne cipelice, torbica, sunčane naočale i valovita kosa dodatno su podignule već dovoljno atraktivan izgled.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

"Ljepotica", "Uvijek interesantna", "Prezgodna cura", "Nogice gore", "Blistaš", "Divna si", glasili su samo neki od brojnih komentara. 

Inače, Domenicu smo prošle godine imali priliku gledati u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem je pokazala još jedan talent, a u emisiji u kojoj je ispala otkrila je i da ima dečka.

Iako je htjela ostati tajnovita po pitanju svojeg ljubavnog života, doznalo se da je u dugogodišnjoj vezi s odvjetnikom Ivanom Bačićem s Korčule, a isplivale su i njegove fotke s fešte uoči vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić koje je na Facebooku objavio splitski restoran u kojem su slavili.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 3 Severina - 1 Severina i Tomica Petrović - 4 +25 Severina i Tomica Petrović - 3 Celebrity Seve objavila fotke u badiću, o ovim prizorima raskošnog dekoltea sigurno će se još dugo pričati: "Lele, idem odmah vježbati"

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Berend - 1 Mirna Berend - 2 Mirna Berend - 3 Mirna Berend - 4 +13 Mirna Berend - 5 Nekad i sad Sjećate se Mirne Berend? Bila je jedna od naših najpopularnijih voditeljica, a sada se pojavila u javnosti nakon dugo vremena

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene