"Navikli smo se"

Domenica ne može sakriti oduševljenje doživljajima sa zadnjeg putovanja, pa i dalje dijeli fotografije: ''Zadnja, obećajem''

Domenica Žuvela - 2 Domenica Žuvela - 2 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela - 3 Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela - 3 Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela - 2 Domenica Žuvela - 3 Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela - 2 +22 Domenica Žuvela - 3 Galerija

Domenica Žuvela nedavno je posjetila London, a i dalje ne prestaje dijeliti fotografije s tog putovanja.

Pjevačica Domenica Žuvela ne prestaje se hvaliti fotografijama iz Londona, a ne skriva ni koliko joj se svidjelo tamo. 

Pogledaj i ovo Atmosfera na nastupu Domenice Žuvele "Ovaj prohodao!" Snimka starijeg gospodina na koncertu Domenice nasmijala je sve redom, pogledajte što je napravio kad ga je ponijela pjesma!

Naime, iako se vratila - ne prestaje objavljivati fotografije, a sada je ispod nove objave upozorila pratitelje:

"Zadnja, obećajem".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

Pozirala je nasmiješena s pogledom na Tower Bridge, a njezini pratitelji su joj uputili niz komplimenata na račun izgleda.

"Predivna", "Lijep kadar", "Ne obećavaj, navikli smo se", "Zanimljivo Domenica, ti svako malo uživaš", "Ljepotica", "Preslatka", nizalo se u komentarima.

Prije toga, objavila je fotografiju iz telefonske govornice, a pratitelji su u komentarima poželjeli da nazove upravo nekoga od njih.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

Domenicu smo prošle godine imali priliku gledati u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem je pokazala još jedan talent, a u emisiji u kojoj je ispala otkrila je i da ima dečka.

Iako je htjela ostati tajnovita po pitanju svojeg ljubavnog života, doznalo se da je u dugogodišnjoj vezi s odvjetnikom Ivanom Bačićem s Korčule, a isplivale su i njegove fotke s fešte uoči vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić koje je na Facebooku objavio splitski restoran u kojem su slavili.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lejdi Perković i Marko Perković Thompson Lejdi i Dražen Perković - 1 Lejdi i Dražen Perković - 2 Lejdi i Dražen Perković - 3 +26 Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 1 Celebrity Novopečena zaručnica mentora iz "Plesa sa zvijezdama" nećakinja je Marka Perkovića Thompsona i velika je podrška svojem stricu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Loreen i Charli Ljung Loreen i Charli Ljung Loreen i Charli Ljung Loreen +25 Loreen Zanimljivosti Tko je dečko pobjednice Eurosonga? Ljubi umjetnika koji vješto izbjegava medije, ali fotografi su ga snimili dok joj je čestitao na pobjedi!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene