POLICIJA INTERVENIRALA

Pretučena bivša zaručnica Vladimira Klička vrištala ispred svog doma: "Ubio je boga u meni"

Hayden Panettiere i Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere i Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Hayden Panettiere i Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere, Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere, Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Getty) Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Getty) Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Getty) +0 Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Galerija

Policija je izvijestila kako je glumica Hayden Panettiere imala crveno i naotečeno lice te ogrebanu ruku. Optužila je svog dečka Briana Hickersona da ju je udario šakom u lice.

Glumicu Hayden Panettiere (30) na Valentinovo je napao njezin dečko, kolega Brian Hickerson (31). Kako piše Daily Mail, policija je uhitila Briana zbog obiteljskog nasilja nakon što ga je bivša zaručnica boksača Vladimira Klička (43) optužila da ju je udario šakom u lice.

Pogledaj i ovo Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Neočekivana objava Glumica se oglasila prvi put nakon što ju je dečko pretukao i objavila fotografiju kojom je sve iznenadila

Napad su prijavili Haydenini susjedi koji su vidjeli glumca kako hoda po dvorištu nakon što ga je ona izbacila iz kuće. Policajci su izvijestili da je Pantierre imala crveno i natečeno lice te ogrebanu ruku.

“Ubio je boga u meni“, vikala je glumica u trenutku kada je došla policija. Brian je vrištao kako ne želi biti optužen za neka s*anja, no nije rekao je li udario Hayden.

Ovo nije prvi put da je glumicu napao njezin nasilni partner. Policija je Hickersona prije samo devet mjeseci uhitila jer je nasrnuo na Hayden nakon pijane svađe. Par je u vezi od ljeta 2018., a glumica iz veze s Kličkom ima kćer Kayu (5).

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene