Pohvalio se da je tu

Legendarni Mitch iz "Baywatcha" stigao u Hrvatsku, pogledajte prizore koji su ga osvojili na prvu!

David Hasselhoff - 4 David Hasselhoff - 4 David Hasselhoff/Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju David Hasselhoff - 2 David Hasselhoff - 3 David Hasselhoff - 1 David Hasselhoff i Hayley Roberts - 1 David Hasselhoff (Foto: Twitter) David Hasselhoff i Hayley Roberts (Foto: Profimedia) David Hasselhoff i Hayley Roberts (Foto: Profimedia) David Hasselhoff (Foto: Profimedia) David Hasselhoff (Foto: Profimedia) David Hasselhoff (Foto: Profimedia) +8 David Hasselhoff i Hayley Roberts(Foto: Profimedia) Galerija

David Hasselhoff na Instagramu je objavio fotografije iz Hrvatske, a ovo mu je nije prvi posjet Lijepoj Našoj.

Američki glumac i zvijezda serije "Baywatch" David Hasselhoff trenutačno boravi u Hrvatskoj čime se i sam pohvalio na svom profilu na Instagramu gdje je nahvalio ljepote naše zemlje.

Pogledaj i ovo showbuzz Šokantan video Gdje je i što danas radi Mitch iz ''Baywatcha'', kojemu je skandalozna snimka nakon velikog uspjeha zapečatila karijeru?

70-godišnji David objavio je nekoliko fotografija iz Rovinja na kojima se divi Hrvatskoj, a njegovu je objavu dosad lajkalo gotovo deset tisuća ljudi.

"Hrvatska je jako kul!", napisao je David.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Hasselhoff (@davidhasselhoff)

"Prekrasne fotografije", "Lijep pogled", "Wow, sjajne fotografije", "Dobrodošao u Hrvatsku", "Super izgledaš", "Zabavi se", "Wow, pa ti si u Rovinju", dio je komentara njegovih obožavatelja.

David je u Hrvatsku došao kako bi nastavio sa snimanjem kriminalističke serije "Ze Network" u kojoj ima jednu od uloga, a koje je počelo još prošle godine u Puli. Centrom grada tada su odjekivale eksplozije i zvuci automobilskih nesreća, zbog čeha je bio zatvoren promet. Set serije bio je postavljen je točno ispred pulske Arene, a fotografi su uhvatili napete scene prevrtanja automobila i velike eksplozije.

Inače, ovo mu nije prvi posjet Lijepoj Našoj, tu je odmarao i 2019. godine i to sa svojom mlađahnom suprugom Hayley Roberts, a i tada je objavio fotografiju na Twitteru i Instagramu.

"Otišao sam plivati u Hrvatsku! Ovo je predivno", napisao je slavni Mitch.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna - 3 Madonna - 2 Madonna - 5 Madonna - 1 +13 Madonna Nekad i sad Madonna odlučila otkriti kako izgleda bez šminke i filtera, htjela je ušutkati kritičare, ali tek je sada sve sablaznila: "Isuse, što je ovo?"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i Dino Drpić sa sinom Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 4 +25 Nives Celzijus - 4 Nekad i sad Trudna Nives je prije 15 godina uživala u izlasku s tadašnjim mužem, a poveli su i sina koji je još bio beba!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene