Bio je bijesan!

Može li ružnije? Slavni nogometaš problijedio kada je ugledao kip izrađen po njegovoj slici i prilici

David Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham (Foto: Screenshot) David Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham (Foto: Screenshot) David Beckham (Foto: Screenshot) David Beckham i James Corden (Foto: Screenshot) David Beckham i James Corden (Foto: Screenshot) David Beckham i James Corden (Foto: Screenshot) David Beckham (Foto: Getty Images) +1 David Beckham (Foto: Getty Images) Galerija

David Beckham ostao je šokiran kada je ugledao svoj "ružni" kip, kojeg mu je podvalio James Corden.

Malo je reći kako slavni nogometaš David Beckham nije bio impresioniran kada je ugledao kip izrađen njemu u čast. Njegov izraz lica odavao je šok i nevjericu nakon što su mu pokazali kip s tri zuba i predimenzioniranim dijelovima tijela.

Pogledaj i ovo David Beckham (Foto: Getty Images) Što stariji, to bolji! Beckham mamio uzdahe na Wimbledonu, a zbog jedne male promjene svi su pričali o njemu

Ipak, bila je ova šala koju je slavni komičar i televizijski voditelj James Corden pripremio ovom miljeniku žena.

U videu objavljenom na društvenim mrežama, koji je uskoro postao viralan, James nije mogao suzdržati smijeh gledajući Davida na sto muka.

Naime, ranije ovog mjeseca David je dobio "pravi brončani kip" koji je predstavljen na svečanoj ceremoniji u Los Angelesu i kojeg je dao izraditi njegov nogometni klub LA Galaxy. James je original zamijenio kopijom i tako se našalio s Davidom.

"David je rekao da mu je brada prevelika, ali mi to možemo sve još povećati", smijao se James.

Cijelu situaciju snimila je Jamesova ekipa, a David nije imao pojma kako se vodstvo kluba udružilo s Jamesom i zamijenilo original s kopijom.

David nije skrivao uzbuđenje prilikom otkrivanja kipa, no potom nije mogao sakriti šok. Osim brade, nije mu se svidjela ni stražnjica.

"Supruga mi stiže, sreća da djece neće doći jer bi plakali kada bi ovo vidjeli. Ne želim vas uvrijediti ali ovo mi je bilo važno. Sada je uvredljivo", izjavio je bijesni David.

Ali to nije bilo sve. U tom je trenutku viličar počeo podizati kip i pritom ga "slučajno" ispustio na tlo gdje se razbio u sto komadića.

"Vjerojatno mi je napravio uslugu", komentirao je očajni David prije nego se pred njim pojavio James. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Urnebesnu šalu i sam David je na kraju podijelio na društvenim mrežama i poručio Jamesu kako ga čeka slatka osveta.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena (Foto: Screenshot Youtube) Jelena Karleuša i Lepa Brena (Foto: Instagram) Divna Karleuša, Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Divna Karleuša, Jelena Karleuša (Foto: Instagram) +2 Lepa Brena (FOTO: Instagram) Celebrity Bilo je to previše za nju: Lepa Brena u suzama i bez riječi napustila televizijski studio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene