I nije odustao!

Fotografije gradonačelnika Svete Nedelje u neuobičajenom izdanju postale su pravi hit, za ovo se morao dobro pomučiti!

Dario Zurovec Dario Zurovec Marko Prpic/Pixsell 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Dario Zurovec - 1 Dario Zurovec - 4 Dario Zurovec - 3 Dario Zurovec - 2 Dario Zurovec - 5 Dario Zurovec - 6 Dario Zurovec Dario Zurovec i Mario Mandarić - 1 In Magazin: Dario Zurovec - 8 Dario Zurovec i Helena Janjušević - 4 +26 Dario Zurovec i Helena Janjušević - 2 Galerija

Dario Zurovec sudjelovao je u utrci Spartan Race koja je po prvi put održana u Hrvatskoj.

Gradonačelnik Svete Nedelje i bivši natjecatelj showa "Ples sa zvijezdama" Dario Zurovec sudjelovao je u utrci Spartan Race gdje se pojavio u izdanju u kakvom ga nemamo priliku česti vidjeti.

36-godišnji Dario pokazao je svoju fizičku snagu, mišiće i spretnost u zahtjevnoj utrci koja iziskuje i snalaženje pri prelaženju razlitičtih prepreka i poligon, a koja je po prvi put održana u Hrvatskoj. 

Koliko se veselio sudjelovanju i tome da će se utrka održati u njegovu kraju, Dario se uoči utrke pohvalio i na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dario Zurovec (@dariozurovec)

Dario je između ostalog poznat i kao prvi političar koji je sudjelovao u "Plesu sa zvijezdama", ali i kao veliki ljubitelj sporta kojim se bavi u slobodno vrijeme.

"Sport mi je ispušni ventil za stres pa pokušavam uvijek naći vremena za trening, pogotovo za boksački i udaranje vreće. Što se tiče zdravog života, ne mogu reći da sam najbolja osoba za savjete o tipu prehrane jer često kršim ono što sam sebi zadam, no kad treniram više, zdravije se i hranim. Tijelo samo traži zdravije namirnice. I pokušavam u nekim rupama u dnevnom rasporedu ubaciti trening. Tipa, uspavam dijete i dok dijete spava, odradim 150 sklekova. Ili u zgradama ne koristim lift, makar se trebao popeti deset katova. Najbitniji je kontinuitet, makar i deset minuta dnevno", otkrio nam je Dario jednom prilikom.

U showu je plesao s mentoricom Helenom Janjušević, ali nisu uspjeli doći do finala u kojem su pobijedili Marco Cuccurin i Paula Tonković.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Voljenka Ilić - 13 Voljenka Ilić - 14 Voljenka Ilić - 9 Voljenka Ilić - 5 +11 Voljenka Ilić - 4 Celebrity Zvijezda srpskog reality showa pronađena mrtva u bazenu sa zastrašujućom porukom, bila je plesačica i pjevačica koja je žarila i palila 90-ih!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart i Kevin Trapp - 4 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 2 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 1 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 6 +25 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 5 Celebrity Poznati su po izjavi da vode ljubav čak pet puta dnevno, ali u jednom slučaju ona mu se ne smije ni približiti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene