i vi možete dati podršku!

Zvijezda Kumova pohvalila se velikim uspjehom svoga sina: ''To podrazumijeva puno odricanja i rada...''

Daria Lorenci Flatz - 3 Daria Lorenci Flatz - 3 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz - 1 Daria Lorenci Flatz - 3 Daria Lorenci Flatz - 2 Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz, 2009. godina +21 Daria Lorenci Flatz - 2 Galerija

Daria Lorenci Flatz pohvalila se velikim uspjehom svog sina Maka, a pratiteljima na društvenim mrežama obratila se jer mu je potrebna podrška.

Sin naše omiljene domaće glumice Darije Lorenci Flatz već se godinama profesionalno bavi plesom, a ovih dana doživio je veliki uspjeh.

Naime, Mak Flatz i njegova partnerica Marija Zubak pozvani su na Svjetsko prvenstvo iz latinoameričkih plesova, i to u daleku Kinu, a tim povodom Daria je pratitelje zamolila za pomoć.

''Upravni odbor HSPS-a potvrdio je nominaciju hrvatskih reprezentativaca Marije Zubak i Maka Flatza za odlazak na Svjetsko prvenstvo iz latinsko-američkih plesova koje se održava 17. 7. 2024. u gradu Wuxi, Kina. Mi kao roditelji uspješno financiramo njihov dugogodišnji sportski put, koji kao i svaki sportski put podrazumijeva puno rada i odricanja cijelog tima ljudi, roditelja, a prije svega sportaša. Kao kruna dosadašnjeg rada došao je i ovaj poziv koji je ujedno i njihov prvi nastup na tako velikom natjecanju. Bili bi smo zahvalni kada biste svojim doprinosom pomogli u ostvarenju njihovog sudjelovanja na Svjetskom prvenstvu. Ukupni troškovi putovanja za njih dvoje, trenera i jednog roditelja u pratnji iznose 8000 eura. Na objavi je priložen video o Maku i Mariji, kao i bar kod za uplatu donacija. Unaprijed zahvaljujemo od srca'', napisala je Daria.

U videu je otkrila da Mak i Marija ples treniraju od svoje osme godine, a osim puno odricanja, Maku dodatno plesni napor otežava alergijska bronhijalna astma, no zbog nje nije odustao od onoga što najviše voli raditi.

Kako dati svoj doprinos, pogledajte u nastavku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daria Lorenci Flatz (@darialorenci)


Mak je brat blizanac dječaka Frana, a sinove je Daria dobila 2009. godine sa suprugom Emilom Flatzom. 2016. godine rodio im se i treći sin Tin. S Emilom se vjenčala 2008. godine, a prije njega bila je u braku s kazališnim redateljem Jernejem Lorencijem, koji je potrajao od 1997. do 2000. godine.

Pogledaji ovo In Magazin: Daria Lorenci Flatz - 3 inMagazin Trnovit put do uspjeha zvijezde Kumova: Od izbjeglištva preko anoreksije do pronalaska spasa u glumi!

Pogledaji ovo Daria Lorenci Flatz Celebrity Jedna od naših omiljenih glumica izgleda bolje no ikad, zbog ove haljine prima samo komplimente: ''Ženo, stvarno si predivna!''

Pogledaji ovo Daria Lorenci Flatz Celebrity Zvijezda Kumova prisjetila se izbjeglištva i teške mladosti: ''Primio je svu moju usamljenost i bol, a 30 godina poslije...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Enis Bešlagić i Baby Lasagna - 3 Enis Bešlagić i Baby Lasagna - 1 Enis Bešlagić i Zlatko Dalić Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 5 +26 Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna od Enisa Bešlagića primio važno priznanje koje ga je dirnulo: ''Dobiti ovo od čovjeka koji je uljepšao moje djetinjstvo...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić - krštenje sina - 7 Ecija Ivušić - krštenje sina - 5 Ecija Ivušić - krštenje sina - 8 Ecija Ivušić - krštenje sina - 9 +25 Ecija Ivušić - krštenje sina - 6 Celebrity Ecija i Goran Belošević objavili prizore s krštenja sina, za kumove su odabrali poznati domaći par!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene