''koja mačka!''

Jedna od naših omiljenih glumica izgleda bolje no ikad, zbog ove haljine prima samo komplimente: ''Ženo, stvarno si predivna!''

Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz - 4 Daria Lorenci Flatz - 3 Daria Lorenci Flatz - 2 Daria Lorenci Flatz - 1 Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz - 2 Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz, 2009. godina Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz +20 Daria Lorenci Flatz - 3 Galerija

Daria Lorenci Flatz u svjetlucavoj je haljini nasmijano pozirala na crvenom tepihu, a obožavatelji su joj uputili prekrasne komplimente.

Naša glumica i zvijezda "Kumova" Daria Lorenci Flatz prošetala je crvenim tepihom na 30. proslavi rođendana časopisa Gloria.

48-godišnja je glumica zablistala u svjetlucavoj bež haljini bez naramenica koja je istaknula njezinu figuru, a posebnu pažnju privukle su njezine istrenirane ruke i isklesana leđa. 

Modnu kombinaciju upotpunila je sa srebrnim sandalama na potpeticu i bež torbicom, a kosu je pustila u elegantne valove. 

Pogledaji ovo Daria Lorenci Flatz Celebrity Zvijezda Kumova prisjetila se izbjeglištva i teške mladosti: ''Primio je svu moju usamljenost i bol, a 30 godina poslije...''

Daria je snimku s proslave objavila i na svom Instagram profilu, a pratitelji su odmah u komentarima pohvalili njezin izgled.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daria Lorenci Flatz (@darialorenci)

"Ženo, predivna si, wow", "Prekrasna kao i uvijek", "Koja mačka", pisali su obožavatelji. 

Kako vam se sviđa Darijin outfit?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Podsjetimo, Daria Lorenci Flatz u sretnom je braku od 2008. godine, no sa suprugom Emilom Flatzom rijetko se pojavljuje u javnosti.

Zatrudnjela je 2009. godine te je krajem lipnja rodila blizance Frana i Maka, a zanimljivo je da je očekivala kako će roditi djevojčicu i dječaka, pa joj je dolazak dvojice sinova, koje je rodila carskim rezom, bio pravo iznenađenje. Par je 2016. godine dobio i sina Tina.

Pogledaji ovo Daria Lorenci Flatz - 1 Celebrity Glumica iz ''Kumova'' objavila je fotografiju sa svojim samozatajnim suprugom, nedavno je otkrila zbog čega se i dalje vole kao prvog dana!

Daria je ranije ove godine za naš portal otkrila i tajnu njihova braka.

Inače, glumica iza sebe ima i brak s kazališnim redateljem Jernejem Lorencijem, koji je potrajao od 1997. do 2000. godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 3 Franka Batelić +25 Franka Batelić Celebrity Franka Batelić na veliku proslavu stigla je u haljini od ribarske mreže, objasnila je cijelu priču koja stoji iza ovog outfita

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Fani i Željko Kerum - 1 Fani i Željko Kerum - 3 Fani i Željko Kerum - 5 Fani i Željko Kerum - 4 +28 Fani i Željko Kerum - 2 Celebrity Kerumova Fani građansku dužnost iskoristila je za rijetko pojavljivanje u javnosti, zato se i posebno sredila za ovu prigodu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene