''Neopisivo!''

Danijela Martinović objavila fotografije s ljetovanja, evo čime je zamijenila luksuz i hotelske sobe!

Danijela Martinović Danijela Martinović Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović, 2008. godina - 3 Danijela Martinović, 2008. godina - 1 Danijela Martinović Danijela Martinović - 5 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović +20 Danijela Martinović Galerija

Danijela Martinović odlučila je da je vrijeme za odmor pa je za lokaciju odabrala more, ali mjesto s kojeg prati što se na moru zbiva još je zanimljivije.

Naša pjevačica Danijela Martinović nakon brojnih projekata koje je odradila odlučila je da je stiglo vrijeme za godišnji odmor. Baš poput većine poznatih osoba, Danijela je također otputovala na more, ali plažu doživljava iz malo drugačije perspektive.

Naime, Danijela uživa u morskoj ljepoti sa šljunčane plaže na kojoj je postavila šator, a pronašla je uvalu na kojoj gotovo ni nema ljudi pa može u potpunosti uživati u miru i tišini.

Podijelila je i da je u šatoru kuhala kavu, a vatru je zapalila između tri kamena koja su držala džezvu.

''Neopisivo'', napisala je kratko u opisu tri fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Danijela nije otkrila s kim se na plaži nalazi, ali vrlo je moguće da je mir pronašla sa svojim novim partnerom policijskim inspektorom Josipom Plavićem, kojeg je upoznala kada je podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta.

Nedavno je izdala i svoju knjigu ''Tuširanje duše'' u kojoj je govorila o svom životu i svim nedaćama koje je prolazila kad je čak planirala i odustati od svoje karijere.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka +26 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Celebrity Ćorluka je objavio predivnu obiteljsku fotografiju s mora na kojoj su glavni akteri njegova djeca, evo kako uživaju u ljetnim radostima!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 +26 Žanamari Perčić - 7 Celebrity Žestoki okršaj Nives i Žanamari: Prepoznatljive obline smjestile su u iste kupaće kostime, vi nam recite kojoj bolje pristaje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene