"Pravi dida!"

Danijela Dvornik podijelila smiješnu uspomenu na pokojnog svekra Borisa: "Jednom nas nije mogao dobiti pa je zvao Ellu na mobitel..."

Danijela Dvornik Danijela Dvornik Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Boris i Ella Dvornik Danijela Dvornik Boris Dvornik - 1 Boris Dvornik - 2 Boris Dvornik - 3 Boris Dvornik - 4 Boris Dvornik - 5 Danijela Dvornik - 4 Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik - 1 +14 Danijela Dvornik - 3 Galerija

Danijela Dvornik prisjetila se svekra Borisa Dvornika povodom godišnjice njegove smrti.

Prošlo je 16 godina otkako nas je napustila naša glumačka legenda Boris Dvornik, a povodom godišnjice smrti prisjetila ga se njegova snaha Danijela Dvornik.

Danijela je na svojem profilu na Instagramu objavila fotografiju Borisa koji u naručju drži njezinu kći i svoju unučicu Ellu, a u opisu je prepričala i jedan njihov razgovor.

Pogledaji ovo Ella Dvornik Celebrity Ella Dvornik snimkom s pokojnim djedom Borisom izazvala lavinu reakcija: "Je li sramota reći...?"

"Pape (tako smo ga zvali )je imao običaj zvat nas na telefon i s nama pričat satima u nebulozne ure. Ponekad smo znali ignorirat pozive, ali bi onda zvao na mobitele sve, Dinov, moj ili Ellin. Jednom nas nije mogao dobiti pa je zvao Ellu na mobitel, koja je bila u školi na satu fizike. Ella mu se nakon upornog zvanja, javila šaptajući u slušalicu: Dida, ja sam u školi na satu fizike, ne mogu s tobom razgovarat!
Dida: kad te dida zove, nema fizike!
Ella: ali učiteljica će me izbacit sa sata!
Dida: ne može ona tebe izbacit sa sata kad pričaš sa didom svojim! Reci joj da ne za*ebaje! Ovo šta ću ti reć je puno važnije od fizike! Ko tebe voli najviše na svitu, a?
Ella: ajme dida....ne smijem pričat!(šapće)
Dida: reci na glas da te svi čuju, tko te voli najviše na svitu?
Ella: Ti, dida!
Dida: eeeee....tako je, to ne zaboravi, a sad slušaj tu fiziku i učiteljicu i ako te bude za*ebavala reci joj da će dida doć u školu! I još nešto...
Ella: šta?
Dida: koji će ti bog fizika?
Na jučerašnji datum, jednog Uskrsa 2008. godine nas je napustio. Pape i Dida, živi vječno!" napisala je Danijela.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

"Pravi dida, prekrasno!", "Neponovljiv, baš sam se nasmijala", "Ajme, to je ljubav", komentirali su oduševljeni pratitelji.

Podsjetimo, Boris Dvornik bio je kazališni, televizijski i filmski glumac, redatelj i scenarist te jedan od najvećih predstavnika hrvatske kinematografije. Preminuo je 24. ožujka 2008. godine, a samo pet mjeseci nakon njega, točnije 7. rujna, prerano nas je napustio i Borisov sin te Danijelin suprug Dino Dvornik.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP +25 Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP Celebrity Ne prestaju reakcije na transformaciju koja je sve ostavila u čudu: "Najbolja točka otkad postoji ova emisija!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Mamić Marina Mamić Marina Mamić Marina Mamić +25 Marina Mamić Celebrity Transformaciju Farisa Pinje komentirao je i sam Kaarija, evo kako je reagirao kada je vidio svoju kopiju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene