U Tvornici

Cycle dovodi house producenta - Homeboy za Dan Žena!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Homeboy će nastupiti 08.03. kao gost petog izdanja večeri Cycle u Mastersu, a uz njega na meniju za Dan žena su rezidenti programa Ratko Filipović Examine i Jan Kinčl Zero.

Homeboy i Marko Pelaić su u sličnoj relaciji kao Superman i Clark Kent. Pseudonim koji je postao aktivan 2006. i kojim Marko potpisuje većinu svoje produkcije danas je sinonim za iznimno plesan i zabavan live nastup i kvalitetan house.

Pogledaj i ovo Goran Bogdan - 1 Urnebesno! Naš zgodni glumac nasmijao je pratiteljice čestitkom za njihov dan, evo kako se uredio: ''Tako to rade pravi muškarci!''

Homeboy svira live, a njegova eklektična i plesna glazba poigrava se s techno, house i disco zvukovima. Glazbenu igru domaćeg dečka svakako su prepoznale strane etikete - do sada je izdao za Speak Recordings iz New Yorka, engleski Hypercolour, ali i domaći Burek, te je 2010. godine nominiran i za najvažniju hrvatsku diskografsku nagradu Porin, u kategoriji najbolji album klupske glazbe. Od 2012. Homeboy pokreće i vlastitu etiketu „House is OK“ i izbacuje prvu ploču, s namjerom da se pozabavi novim aspektima elektronske glazbe za dobrobit čovječanstva.

>>  Dalmacija je dobila novi klub

Video snimka dijela Markovog nastupa u emisiji Zero Show na Radiju 808 je vjerojatno najbolji uvod za ono što će vas dočekati u mraku Mastersa. Masters je jedan od rijetkih klubova u Zagrebu u kojemu je clubbing usitinu sinonim za ljubav prema klupskoj glazbi. Nalazi se u teniskom centru Maksimir, na južnoj tribini središnjeg terena.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene