Novi skandalozni ispad

Skidao se do kraja pred nepoznatom ženom, hoće li mu njegova zanosna zaručnica oprostiti i ovaj put?

Conor McGregor (Foto: Profimedia) Conor McGregor (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Conor McGregor (Foto: Profimedia) Conor McGregor (Foto: Instagram) +0 Conor McGregor (Foto: Instagram) Galerija

Conor McGregor pokazivao skidao se gol i pokazivao je svoje spolovilo nepoznatoj ženi na Korzici, zbog čega je završio iza rešetaka.

Jedan od najpopularnijih Iraca današnjice, UFC borac Conor McGregor ponovno je pokazao svoju divlju narav zbog čega je uhićen na otoku Korzici, kamo je stigao zbog priprema za humanitarnu utrku izdržljivosti Mediteranom u svrhu podizanja svijesti o čistoći vode.

Pogledaj i ovo Conor McGregor (Foto: Profimedia) Je li to on? Nestašni Irac: Internetom kruži snimka Conora McGregora u krevetu s djevojkom koja nije njegova Dee

Međutim, Conor koji je dosad imao nekoliko skandaloznih ispada, našao se iza rešetaka nakon što svoje intimne dijelove tijela bez pardona pokazao mladoj oženjenoj ženi koju je sreo ispred ulaza u toalet jednog bara na Korzici. Navodna žrtva tvrdi da joj je 32-godišnji Irac pokazao svoj spolni organ, a zatim je izvrijeđao u vidno alkoholiziranom stanju.

"Prema izjavama svjedoka koji je iste večeri razgovarao s podnositeljicom tužbe, McGregor joj je u pratnji svojih tjelohranitelja navodno izložio svoje privatne dijelove tijela bez njezina pristanka dok je ulazila u toalet. Rekao je da ju je cijeli događaj šokirao tijekom odmora na koji je stigla sa suprugom", prenijela je televizijska kuća France 3.

McGregor je iz pritvora pušten bez optužbe, ali je kazneni postupak i dalje aktivan i mogao bi biti pozvan pred suca tijekom ovog tjedn kada istraga bude dovršena, i kada dođu rezultati testova na drogu i alkohol.

Conor inače na Korzici boravi u društvu zaručnice Dee Devlin s kojom ima dvoje djece i koja mu je od samih početaka najveća podrška i potpora, i dosad mu je oprostila sve skandale koje je prouzročio, a prešla je i preko brojnijh glasina o njegovoj nevjeri, pa čak i preko optužbi jedne samohrane majke da je on otac njezina djeteta.

Kako će ovaj najnoviji slučaj utjecati na njihov odnos i hoće li žena kojoj duguje velik dio svog uspjeha i dalje ostati uz njega, unatoč skandaloznom ponašanju, saznat ćemo vjerojatno vrlo uskoro.

Par je inače u vezi od 2008. godine, kada je McGregor i započeo svoju borilačku karijeru, a zajedno imaju dvoje djece - sina Conora Juniora i kćer Croiju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene