dirljiv trenutak

Zvijezda Bračnih voda nakon teške dijagnoze napravila je iznimku i stala pred kolege, suze na pozornici nije mogla zadržati!

Christina Applegate Christina Applegate Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Applegate Christina Applegate Christina Applegate Christina Applegate Christina Applegate Christina Applegate Christina Applegate - 1 Christina Applegate - 2 Christina Applegate - 3 Christina Applegate - 4 +20 Christina Applegate Galerija

Christina Applegate rasplakala se na dodjeli nagrada Emmy nakon što je njezin izlazak na pozornicu dočekan velikim aplauzom i ovacijama publike.

Christina Applegate oduševila je sve prisutne svojom pojavom na dodjeli nagrada Emmy, nakon što je prošle godine najavila da će izbjegavati holivudske svečanosti zbog svoje teške bitke s multiplom sklerozom.

Glumica, koja je bila nominirana za najbolju glavnu glumicu za ulogu u seriji "Ubojite prijateljice" ("Dead to Me"), bila je i jedna od prezenterica nagrada, a na pozornicu je izišla u pratnji voditelja Anthonyja Andersona, koji ju je držao ispod ruke, i sa štapom za hodanje, te je dočekana velikim aplauzom i ovacijama publike.

"Puno hvala svima", poručila je Christina u suzama. "Stajanjem na nogama totalno posramljujete moj invaliditet. U redu... Ne morate mi pljeskati svaki put kad nešto napravim", našalila se, iako je bila potpuno preplavljena emocijama.

Christina je za ovu prigodu odabrala baršunasto crveno odijelo dizajnera Christiana Siriana, koji je glumici odao počast na svojem Instagramu.

"Multipla skleroza je gadna bolest, a ova ljepotica je tako snažna i inspirativna. Večeras ima nominaciju koju itekako zaslužuje. Volim te! Divna si i odijevat ću te svaki dan u tjednu", poručio je dizajner na društvenoj mreži.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Christian Siriano (@csiriano)

 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Christian Siriano (@csiriano)

Podsjetimo, 52-godišnjoj Aplegate, koja je najpoznatija kao Kelly Bundy iz "Bračnih voda", multipla skleroza dijagnosticirana je u kolovozu 2021. godine, dok je snimala treću, te ujedno i zadnju sezonu serije "Ubojite prijateljice".

"Da, napunila sam 50. I imam multiplu sklerozu. Bolest je zaista teška. Svima vam šaljem puno ljubavi na današnji dan. Mnogi pate danas i mislim na sve vas. Nadam se da ćemo smoći snage uzdignuti glave. Moja je danas na jastuku, ali borim se", napisala je tada na Twitteru.

U studenom 2022. godine Christina je dobila zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu, gdje se pojavila prvi put u javnosti nakon što joj je dijagnosticirana multipla skleroza.

"Ovo je prvi put da će me netko vidjeti onakvu kakva jesam. Udebljala sam se 18 kilograma i ne mogu hodati bez štapa. Želim da ljudi znaju da sam vrlo svjesna svega toga", poručila je na društvenim mrežama prije tog događaja.

Iza glumice je i borba s karcinomom dojke, koju je dobila.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Moss - 13 Kate Moss - 12 Kate Moss - 11 Kate Moss - 10 +31 Kate Moss - 9 Nekad i sad Nekad je bila ikona ljepote za kojom su se otimali poznati modni brendovi, a onda je pokleknula pod teretom slave i porocima

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Dolly Parton i Carl Thomas Dean Dolly Parton - 2 Dolly Parton - 1 Dolly Parton +16 Dolly Parton - 2 Celebrity Skoro 60 godina supruga uspješno skriva od javnosti: ''Muškarci su moja slabost, ali Carl zna da samo flertujem s drugima i da ću se vratiti kući''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene