velika odluka

Emotivan oproštaj holivudske slatkice od glumačkog života, na svoj način vodi bitku s teškom bolesti o kojoj je ranije progovorila

Christina Applegate Christina Applegate Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Applegate - 1 Christina Applegate - 2 Christina Applegate - 3 Christina Applegate - 4 Christina Applegate Christina Applegate - 1 Christina Applegate - 2 Christina Applegate Christina Applegate, David Faustino i Katey Sagal Christina Applegate i David Faustino +15 Christina Applegate i Katey Sagal Galerija

Christina Applegate na dodjeli nagrada SAG Awards nosila je štap na kojem je ispisala simboličnu poruku, a ranije je izjavila i da joj je to vjerojatno zadnji takav događaj na kojem će se pojaviti kao glumica.

Glumica Christina Applegate (51) prisustvovala je svečanoj dodjeli nagrada SAG Awards u Los Angelesu, nakon što je izjavila da joj je to vjerojatno zadnji put da se pojavljuje na nekom takvom događaju kao glumica zbog teške bitke koju vodi s multiplom sklerozom.

Pogledaj i ovo Christina Applegate život je ne mazi Holivudska slatkica u rijetkom izlasku pokazala kako se nosi sa strašnom dijagnozom, iza nje je već jedna teška bitka koju je dobila!

Po dolasku je privukla veliku pažnju jer se na crvenom tepihu pojavila u upečatljivoj haljini sa šlepom te štapom na kojem je bilo ispisano "FU MS", odnosno "je*bi se MS", čime je jasno poručila što misli o svojoj dijagnozi. Pratnju joj je pravila njezina 12-godišnja kći Sadie Grace LeNoble, koja ju je cijelo vrijeme držala za ruku.

Christina je bila nominirana u kategoriji za najbolju žensku izvedbu u humorističnoj seriji, no nagradu je odnijela glumica Jean Smart.

Ranije ovog mjeseca Applegate je izjavila kako će joj ovo kao glumici vjerojatno biti zadnja dodjela nagrada, pa je to velika stvar za nju.

"Trenutačno ne mogu zamisliti kako se budim u 5 ujutro i provodim između 12 i 14 sati na setu. Nemam to u sebi u ovom trenutku", objasnila je tada za Los Angeles Times.

Podsjetimo, Christina je u kolovozu 2021. godine objavila da boluje od multiple skleroze.

"Da, napunila sam 50. I imam multiplu sklerozu. Bolest je zaista teška. Svima vam šaljem puno ljubavi na današnji dan. Mnogi pate danas i mislim na sve vas. Nadam se da ćemo smoći snage uzdignuti glave. Moja je danas na jastuku, ali borim se", napisala je tada na Twitteru.

Multipla skleroza dijagnosticirana joj je dok je snimala posljednju sezonu serije "Ubojite prijateljice", zbog čega je uzela petomjesečnu pauzu kako bi mogla započeti liječenje, a nedavno je progovorila o poteškoćama s kojima se zbog toga suočila.

"Imala sam obvezu. Šefovi su htjeli da stanemo, ali rekla sam da moramo sve dovršiti, ali pod mojim uvjetima", ispričala je u intervjuu za The New York Times i dodala kako joj je pauza dobro došla.

"Morala sam procesuirati svoj gubitak života, gubitak tog dijela sebe, tako da mi je trebalo to vrijeme", priznala je, a već je tada najavila da će vrlo vjerojatno uzeti pauzu od glume.

U studenom prošle godine Christina je dobila zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu, gdje se pojavila prvi put u javnosti nakon što joj je dijagnosticirana multipla skleroza.

"Ovo je prvi put da će me netko vidjeti onakvu kakva jesam. Udebljala sam se 18 kilograma i ne mogu hodati bez štapa. Želim da ljudi znaju da sam vrlo svjesna svega toga", napisala je na Twitteru prije događaja.

Iza glumice je i borba s karcinomom dojke, koju je dobila.

Inače, Christina je kćer dobila s glazbenikom Martynom LeNobleom, s kojim je u braku od 2013. godine. Prije njega bila je pet godina u braku s glumcem Jonathanom Schaechom.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Senidah Senidah - 2 Senidah Senidah - 4 +14 Senidah - 2 Nekad i sad Pogledajte kako je Senidah izgledala prije plastičnih operacija, isplivala je stara fotografija na kojoj je nećete prepoznati!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll - 10 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Knoll se zaigrala u fotošopu, no pojavila se i originalna fotografija: Razlika je itekako vidljiva, a potkrala joj se i velika greška!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene