Wow!

Najnovije fotografije glumca pokazuju zbog čega ga zovu jednim od najseksi muškaraca na svijetu!

Chris Hemsworth Chris Hemsworth Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Hemsworth Chris Hemsworth Chris Hemsworth +0 Chris Hemsworth Galerija

Chris Hemsworth u šetnji plažom pokazao je torzo i mišiće koji ostavljaju bez daha.

Zvijezda Thora Chris Hemsworth pokazao je svoje mišiće dok je šetao plažom u New Yorku zajedno sa svojim osmogodišnjim sinovima blizancima Tristanom i Sashom.

Pogledaj i ovo Elsa Pataky Pa što se dogodilo? Supruga miljenika žena snimljena u zabrinjavajućem stanju, skrivala je lice iza spremnika s ledom dok ju je on pratio u stopu

Glumac je poznat po svojoj seksipilnoj građi tijela koju je istaknuo i ovoga puta dok je surfao u uskim crnim tajicama. Isklesane pločice i mišiće nije bilo moguće ne primijetiti. 

Nedavno se požalio da ga zbog njegovih mišića i bodybuilderskog izgleda ne shvaćaju ozbiljno kao glumca, no to ga nije spriječilo da objavi snimku vježbanja na Instagramu.

Chris je naime pokazao kako trenira s glazbenim producentom Paulom Fisherom i pritom jedan drugog motiviraju vičući ohrabrujuće riječi. To je nasmijalo milijune glumčevih pratitelja.

Inače, Chris je srednji brat od trojice zgodnih Hemswortha. Najstariji je 40-godišnji Luke, a najmlađi Liam (31) koji je poznat po kratkom braku s Miley Cyrus. Sva trojica se bave glumom i mnoge žene se slažu da su najzgodnija slavna braća.

Chris je od 2010. u braku s manekenkom i glumicom Elsom Pataky (44) te imaju kćer Indiju (8) i blizance Sashu i Tristana (7).

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Odvažno izdanje Elle Dvornik - 6 +10 Odvažno izdanje Elle Dvornik - 5 Celebrity Ella Dvornik pokazala trik s gaćicama poslije haljine kojom je uzburkala domaću scenu: ''Eto kako sam ih sakrila, pratite me za još savjeta!''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Franić i Dragan Jurilj - 1 Mia Franić i Dragan Jurilj - 2 Mia Franić i Dragan Jurilj - 4 Mia Franić (FOTO: Instagram) +10 Mia Franić (FOTO: Instagram) Celebrity Lijepa Splićanka i 23 godine stariji poduzetnik nisu dugo izdržali u braku, a četiri godine nakon razvoda ljubavi su dali drugu šansu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene