Prijateljice na odmoru

Nekad su bile u burnim vezama s uspješnim muškarcima, a sad se hvale isklesanim tijelima u bikinijima

Chantel Jeffries (Foto: Instagram) Chantel Jeffries (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Chantel Jeffries (Foto: Instagram) Galerija

Chantel Jeffries i Karrueche Tran slavne su prijateljice koje iza sebe imaju brojne turbulentne odnose s poznatim i utjecajnim muškarcima.

Slavne prijateljice Chantel Jeffries i Karrueche Tran užarile su Miami svojim izdanjima u bikinijima.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Malo pretjerano? Širi se snimka u kojoj Meghan Markle tjera nepoznatu ženu dalje od princa Harryja, a ona je htjela samo jedno!

Riječ je o DJ-ici, pjevačici, producentici i modelu te manekenki koja je poznata i po burnoj vezi s problematičnim reperom Chrisom Brownom.

Cure su, kao i mnogobrojna šoubizerska elita, prošlog vikenda tulumarile u Miamiju u sklopu sportskog spektakla Super Bowla, a uživale su i na plažama, na kojima su pokazale isklesana tijela te dokazale kako izgledaju odlično i bez fotošopa.

Podsjetimo, Chantel je proslavilo druženje s Justinom Bieberom, a nakon te kratke avanture osvajala je samo uspješne i poznate muškarce. "Ne zanimaju me muškarci bez statusa", jednom je poručila, a posljednji se u njezinu ljubavnu mrežu zapleo poznati DJ Diplo, s kojim je prošlog mjeseca razmjenjivala nježnosti na plaži.

S druge strane, 31-godišnju Karrueche proslavila je višegodišnja veza s Brownom koja je započela 2010. godine nakon njegova prekida s Rihannom, zbog koje je par jednom prilikom prekinuo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by karrueche (@karrueche) on

No do konačnog prekida 2017. godine njihov je odnos imao puno turbulencija, kao npr. kada je 2015. godine otkriveno kako je reper dobio kćer s Niom Guzman nakon kratke avanture ili kada je Brown tvrdio da je gotov s njom jer mu se iza leđa viđala s kolegom Drakeom, iako je on nju navodno varao na svakom koraku, i to ne samo s majkom svoje kćeri.

U veljači 2017. godine Brown je dobio zabranu prilaska manekenki na 5 godina nakon njezinih tvrdnji kako ju je jednom prilikom udario u trbuh i gurnuo niz stube. S obzirom na to da je njegova velika ljubav s Rihannom završila nasilno, nitko nije posumnjao u njezine tvrdnje.

Kako god bilo, Tran je od 2017. godine u sretnoj i mirnoj vezi s bivšim nogometašem Victorom Cruzom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene