Nadmašila samu sebe

Najbizarnije izdanje dosad? Prozirnom kombinacijom i čudnom maskom zapanjila sve oko sebe

Cardi B i Offset (Foto: Instagram) Cardi B i Offset (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Cardi B i Offset (Foto: Instagram) Cardi B i Offset (Foto: Instagram) Cardi B i Offset (Foto: Instagram) +0 Cardi B (Foto: Instagram) Galerija

Cardi B osvanula je u prozirnoj kombinaciji koja je malo toga ostavila mašti.

Američka reperica Cardi B poznata je po svom osebujnom modnom stilu, no posljednjom modnom kombinacijom zapanjila je stigavši na modno predstavljanje kolekcije održane u Parizu, u čijem je dizajniranju sudjelovao i njezin suprug Offset.

Pogledaj i ovo Cardi B i Offset (Foto: Instagram) nadmašila samu sebe! A što bi ovo trebalo biti? Mnogima su se pojavili upitnici iznad glave kad su vidjelu ovu instalaciju koju je stavila na sebe

27-godišnja Cardi Parižanima je malo toga ostavila mašti u potpuno prozirnom, uskom kombinezonu ispod kojeg je nosila crno donje rublje, dok je lice sakrila iza maske s mrtvačkom glavom, a tijekom izlaska promijenila ih je nekoliko. Bizarnu modnu kombinaciju podijelila je i na društvenim mrežama pa je otkrila da je tako odjevena pozirala čak i u crkvi.

"Čestitam, dušo, na odlično odrađenom poslu i suradnji s Chazom Jordanom. Tako sam ponosna na tebe", napisala je Cardi uz fotografiju na kojoj pozira sa suprugom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardib (@iamcardib) on

Krajem prošle godine paparazzi su snimili slavnu repericu u izdanju bez imalo šminke na licu, zbog čega ju mnogi nisu uspjeli prepoznati na ulici. 

Cardi je svoju karijeru započela kao striptizeta iz Bronxa, a slavu je stekla nakon pojavljivanja u nekoliko reality showova i snimljenih pjesama. Danas je jedna od najpopularnijih i najimućnijih žena glazbene industrije i besramno uživa u stečenom bogatstvu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene