nije joj prvi put

Bijesna reperica na koncertu gađala obožavatelja mikrofonom, a širi se i snimka njezina obračuna s DJ-em!

Cardi B Cardi B Twitter/Screenshot 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Cardi B - 4 Cardi B - 2 Cardi B - 3 Cardi B - 1 Cardi B - 5 Cardi B - 1 Cardi B - 5 Cardi B - 6 Cardi B - 9 Cardi B - 8 +16 Cardi B - 6 Galerija

Cardi B pobjesnila je na obožavatelja koji ju je tijekom koncerta iz zalio pićem pa ga je s pozornice gađala mikrofonom.

Reperica Cardi B na nastupu u Las Vegasu doživjela je jednu neugodnu situaciju na koju je burno reagirala.

Dok je nastupala, obožavatelj ju je iz publike zalio pićem što ju je razbjesnilo i bacila je na njega mikrofon.

Snimke su preplavile društvene mreže, pa se incident može pogledati i iz različitih uglova. Zanimljivo je i da se pjesma nastavila, pa je bilo očito da Cardi pjeva na playback.

Ovo nije prvi put da je reperica odlučila iskoristiti mikrofon za nešto drugo osim pjevanja, a samo dan ranije njime je gađala i DJ-a koji ju je pratio na nastupu u jednom klubu u Las Vegasu, nakon čega je i demonstrativno išetala s pozornice.

Tada ju je naljutilo što je DJ prerano prekinuo njezinu pjesmu, a i taj trenutak postao je viralan.

@kfen777 #cardib #cardiwaspissed #waitforit ##drais #lasvegas @Cardi B #getittogether ♬ original sound - Keeponpushing

Inače, Cardi se proslavila hitom "Bodak Yellow", koji joj je donio svjetsku slavu, a prije toga je radila kao striptizeta. Od 2017. godine je u turbulentnom braku s reperom Offsetom, s kojim se više puta rastavljala i mirila, a zajedno imaju dvoje djece.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 1 Petar Grašo - 2 Petar Grašo - 3 Petar Grašo - 4 +30 Petar Grašo - 5 Celebrity Petar Grašo na vjenčanje NBA zvijezde došao bez supruge Hane, snimke s društvenih mreža razotkrile su i što je tamo radio

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Natali Dizdar i Marko Tolja Natali Dizdar Natali Dizdar Natali Dizdar +21 Natali Dizdar i Lorena Bućan Celebrity Natali Dizdar riskirala s opasno visokim prorezom, a fotografi su spremno čekali njezin krivi pokret!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene