Smirio se?

On je dijete poznatih roditelja i zavodnik koji mijenja cure kao čarape, no od nove se ne odvaja

Anwar Hadid i Nicola Peltz (Foto: AFP) Anwar Hadid i Nicola Peltz (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Anwar Hadid i Nicola Peltz (Foto: AFP) Anwar Hadid i Nicola Peltz (Foto: AFP) Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty Images) Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham i Chloe Grace Moretz (Foto: AFP) Brooklyn Beckham i Chloe Grace Moretz (Foto: AFP) +0 David i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Galerija

Brooklyn Beckham najpoznatiji je po tome što je sin Davida i Victorije Beckham te često mijenja djevojke, među kojima je posljednja glumica Nicola Peltz.

22-godišnji sin Davida i Victorije Beckham, Brooklyn, najpoznatiji je po tome što mijenja cure kao čarape.

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

Riječ je o najstarijem sinu poznatog nogometno-modnog para koji je medijsku pažnju privukao višegodišnjom vezom s holivudskom miljenicom Chloe Grace Moretz, koja je obilovala prekidima. Ipak, bila je to prva i zasad najdugotrajnija veza mlađahnog Brooklyna.

Uslijedila je zatim veza s dotad nepoznatom manekenkom Hanom Cross, no i ona je neslavno propala nakon brojnih javnih obračuna para koji su zabrinuli i njegove roditelje. Šuškalo se kako je par jako ljubomoran, no da u tome prednjači crnokosa ljepotica koja je bila vrlo posesivna i agresivna, a navodno su se nakon zadnjeg obračuna u Cannesu u sve upetljali i David i Victoria te prisilili sina da njihov odnos privede kraju.

Prije obračuna na terasi jednog restorana na francuskoj rivijeri zbog kojeg su morali intervenirati i tjelohranitelji, bivši par uhvaćen je i tijekom burne svađe u automobilu tijekom koje je Hana vrištala, a on plakao, a tko zna kako su izgledale svađe unutar četiri zida. Iako se činilo da je Brooklyn jako zaljubljen u mladu ljepoticu, ubrzo nakon prekida viđen je u društvu raznih žena.

Na tom popisu našle su se Lottie Moss, polusestra slavne Kate Moss, te glumice Natalie Ganzhorn i Phoebe Torrance, čija je sličnost s Victorijom Beckham šokirala Britance. No ni te veze nisu dugo potrajale.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on

Ipak, posljednjih mjesec dana Brooklyn se ne odvaja od plavokose glumice Nicole Peltz, koja ga je već upoznala s roditeljima i bratom, a par je viđen nedavno i u zračnoj luci u New Yorku, gdje nisu skidali osmijehe s lice te ruke jedno s drugoga.

Nicole je poznata i kao bivša djevojka modela, dizajnera nakita te brata manekenki Belle i Gigi Hadid, Anwara Hadida, s kojim je provela nešto manje od dvije godine. On je nakon prekida utjehu pronašao u pjevačici Dua Lipi, a čini se kako je i plavokosa ljepotica pronašla mirnu luku, ako je Brooklyn naučio nešto na ljubavnim pogreškama iz prošlosti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene