Slatke brige

Slavni glumac uživio se u igranje s jednogodišnjom kćeri, mama sve promatrala sa strogim izrazom lica

Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) +0 Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Galerija

Bradley Cooper i Irina Shayk uživaju u čarima roditeljstva.

Trenutno jedan od najpopularnijih holivudskih glumaca o kojem svi pričaju, Bradley Cooper poznat je kao brižan i pažljiv otac kćeri koju ima s manekenkom Irinom Shayk.

Pogledaj i ovo Irina Shayk i Bradley Cooper - 15 Treća šansa? Šuškalo se da ljubi rastavljenog nogometaša, a svjetski slavna manekenka sada je viđena u zagrljaju bivšeg supruga!

No poput svakog oca i on se zna zaigrati i upustiti u luckaste dječje igre i vratolomije. Naime, Bradley je snimljen kako nosi jednogodišnju kćer Leu na ramenima, a u jednom trenutku je počinje bacati u zrak. To se nije baš svidjelo Irini koja je bila s njima u društvu, a tome najbolje svjedoči njen zabrinuti izraz lica.

I dok mama Irina nije bila oduševljena igrom oca i kćeri, čini se kako se Lea ludo zabavljala, otkrivši nove akrobatske vještine.

No, glumac koji je osvojio četiri nominacije pokazao je svoju dječju stranu, plesao i pjevao za svoje djevojke te je na kraju ipak uspio izvući osmijeh na Irinino lice.

Bradley i Irina postali su ponosni roditelji Lee u ožujku 2017. godine.

Podsjećamo, par je vezu započeo 2015. godine, a prvi put su zajedno viđeni u šetnji Broadwayom. Prije Bradleya, Irina je ljubila nogometaša Cristiana Ronalda, s kojim je u vezi bila dvije godine. Bradley je prije Irine bio u vezi s britanskom glumicom i manekenkom Suki Waterhouse, također dvije godine.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dominik Livaković i Helena Matić (Foto: Instagram) Livaković i djevojka (Foto: Instagram) Livaković i djevojka (Foto: Instagram) Helena Matić (Foto: Instagram) +2 Helena Matić (Foto: Instagram) Celebrity Mladi Vatreni i hrvatska Meghan Markle: "Naša ljubav nije bila na prvi pogled"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Anca Pop (FOTO: Instagram) Anca Pop (FOTO: Instagram) +0 Anca Pop (FOTO: Instagram) Celebrity Pop-pjevačica pronađena mrtva, tijekom karijere surađivala je i s Goranom Bregovićem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene