Iza zatvorenih vrata

Slavni glumac o svom životu: 'Živimo u kaosu, apsolutnom kaosu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni glumac ne priča često o svom privatnom životu, ali ovog puta odlučio je reći sve bez zadrške.

Brad Pitt hollywoodski ljepotan za kojim uzdišu milijuni žena, obiteljski je čovjek i otac šestero djece. Već sama činjenica da ih je toliko znači da stvari nisu baš jednostavne, još kada se uzme u obzir da je oženjen za Angelinu Jolie koja baš i nije najjednostavnija osoba na svijetu, dolazi se do zaključka kako mu uopće nije lako.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) vrijeme brzo prolazi Kako danas izgledaju djeca Angeline Jolie i Brada Pitta koja su odrasla pred očima javnosti?

'Naš obiteljski život sastoji se od puno svađa, prepucavanja, opraštanja, ali i puno ljubavi', rekao je slavni glumac. 'Živimo u kaosu, apsolutnom kaosu', dodao je.

Glumica otkrila: 'Seks sa suprugom ispred mase ljudi bio je kranje čudan'

Brad je objasnio u intervjuu za 'The Telegraph' kako nije znao koliko može voljeti dok nije pogledao u lica svoje djece. Bez obzira na sve obveze koje zbog karijere imaju, Brad kaže kako je jedno od njih uvijek kod kuće s djecom. Priznao je kako su željeli još djece, barem 12, ali isto tako je priznao da su i sa šest već previše okupirani.

Brad je odgajan u strogoj katoličkoj obitelji, a sam je ateist i za sebe kaže da je strog otac ali samo kada su u pitanju dječaci. 'Djevojčice su uvijek dobre pa ne moram biti strog, osjećam da je moj posao pokazati im svijet, upoznati ih sa stvarima, dozvoliti im da odluče što od života žele, ali i biti uz njih ako prekorače granicu'.

Angelina tvrdi da je Brad u 50-ima puno bolji

Brad je naglasio kako se trude svim silama svojoj djeci pružiti normalno djetinjstvo iako je to vrlo često jako teško zbog načina života koji vode i čestih selidbi zbog posla. Ipak, Pitt kaže kako se trudi djecu uvijek okupirati raznim aktivnostima bez obzira gdje se nalaze i uvijek se trudi da što više vremena provedu s prijateljima koji vrlo rado dolaze u njihov dom.

Za svoju suprugu, lijepu Angelinu kaže kako je ona njegov život i bez obzira na svađe koje se događaju, uvijek se drže jedno drugog.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene