Možda ima 51 godinu, ali...

Novopečena baka Borna Kotromanić pokazala je tijelo u golišavom kompletu koji su pridržavale samo tanke špagice!

Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 1 Marko Prpic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 2 +20 Borna Kotromanić Galerija

Borna Kotromanić opet je bila glavna zvijezda tepiha na posljednjem partyju koji se održao u Zagrebu, a za visoke vrućine odabrala je idealni komplet s prorezima.

Borna Kotromanić gdje god se pojavi glavna je zvijezda crvenog tepiha zbog svojih ekstravagantnih modnih kombinacija koje često za mnoge nisu primjerene tamo gdje se pojavi, ali ovog puta odabrala je savršen komplet za ove visoke ljetne temperature.

Naime, na ljetnu zabavu u Zagrebu Borna je stigla u crnoj suknji i topiću koji su se na tankim špagicama držali oko njezina tijela, a ta golišava kombinacija otkrila je Bornine isklesane trbušne mišiće i ravni trbuh koji ima s 51 godinom.

Uz taj outfit kombinirala je i veliku torbu s uzorkom zmijske kože te tamniji make-up koji joj je naglasio oči.

Inače, Borna je redovno lice na raznim događanjima te jedna od najpoznatijih Hrvatica, a to je postala nakon razvoda od multimilijunaša Luke Rajića 2004. godine. S njim ima sinove Bornu, Luku i Frana, a 2009. godine rodila je i četvrtog sina s biznismenom Ronom Haleom.

Prije mjesec i pol Borna je postala baka. Naime, njezin sin Luka dobio je sina, kojem je također dao ima Luka. 

''Pa, možda ja jesam malo ovako specifična baka, koja je još uvijek aktivna sa svojim životom. Ja smatram da djeca najviše vremena trebaju provoditi sa svojim roditeljima. Ja sam se to potrudila kod svoje djece. Nažalost, moji roditelji nisu bili prisutni u mom životu i mene su odgajali djed i baka, ali mislim da roditelje nitko ne može zamijeniti. Baka je uvijek dobrodošla, ali ja iskreno svim novim generacijama djece želim da imaju roditelje koji će se zaista njima baviti, a sve manje se oslanjati na baka-servis'', rekla je.

Već je godinama poznata po svojoj iskrenosti i otvorenosti te zanimljivoj pojavi, a valja spomenuti i da svoje trenutačno prezime Kotromanić nakon razvoda od Rajića nije uzela ni od oca ni od majke, već ga je sama odabrala.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ornela Vistica - 1 Ornela Vistica - 3 Ornela Vistica - 4 Ornela Vistica - 2 +17 Ornela Vištica (Foto: Instagram) Celebrity Našu glumicu shrvao je gubitak voljene osobe: ''Zauvijek ću pamtiti naš zadnji susret i telefonski razgovor...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov Maja Šuput - Bloom - 3 Maja Šuput - Bloom - 2 Maja Šuput - 3 +26 Maja Šuput - 1 Celebrity Pogledajte preslatku novu fotografiju malenog Blooma, Maja ga je prozvala higijeničarom zbog trenutka u kojem ga je uhvatila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene