Javio se i bivši suprug

Za slavnog milijardera Elona Muska udavala se dvaput, a sada je ''da'' rekla glumcu koji je poznat po vječnom dječačkom licu!

Talulah Riley i Thomas Brodie-Sangster Talulah Riley i Thomas Brodie-Sangster Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Talulah Riley i Thomas Brodie-Sangster - 1 Talulah Riley i Thomas Brodie-Sangster - 6 Talulah Riley i Thomas Brodie-Sangster - 5 Talulah Riley i Thomas Brodie-Sangster - 4 Talulah Riley i Thomas Brodie-Sangster - 3 Talulah Riley i Thomas Brodie-Sangster - 2 Talulah Riley i Thomas Brodie-Sangster - 1 Talulah Riley i Thomas Brodie-Sangster - 4 Talulah Riley i Thomas Brodie-Sangster - 3 Talulah Riley i Thomas Brodie-Sangster - 2 +3 Talulah Riley i Thomas Brodie-Sangster - 7 Galerija

Bivša supruga milijardera Elona Muska, Talulah Riley zaručila se za glumca Thomasa Brodieja-Sangstera kojeg pamtimo iz filma ''Zapravo ljubav'', čestitke im je uputio i sam milijarder.

Bivša supruga milijardera Elona Muska koja je s njim dva puta stupila u brak zaručila se za glumca Thomasa Brodieja-Sangstera.

Thomas je sretnu vijest objavio putem Instagrama uz romantičnu fotografiju iz čamca, dok je 37-godišnja Talulah to učinila preko Twittera koji je sada u vlasništvu Elona Muska.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thomas Brodie Sangster (@samohtsangster)

A sam Elon podržao je odluku bivše supruge te se i sam pridružio čestitkama i napisao: ''Čestitam'' uz emotikon crvenog srca.

Talulah i Thomas zajedno su oko dvije godine, a svoju su vezu potvrdili na zabavi organiziranoj uoči dodjele nagrada BAFTA u Londonu prošle godine u ožujku.

A njezina romansa s Muskom prava je filmska priča. Naime, prvi put su pred oltar stali 2010. godine i to je potrajalo do 2012. godine. Ponovno su se vjenčali godinu kasnije, no tri godine nakon toga zauvijek su se razišli. Upoznali su se u jednom londonskom klubu 2008. godine, a to je bilo malo nakon što se on razveo od svoje prve supruge Justine Wilson, s kojom je dobio petero djece. Odmah su kliknuli, no njihova ljubav nije bila dugoga vijeka.

Thomas, s druge strane, svijetu je poznat po nekoliko uloga u slavnim filmovima i serijama poput ''Daminog gambita'', ''Zapravo ljubav'' i ''Igri prijestolja'', a iako ima 33 godine, zbog njegovog mladolikog lica svi ga još zovu dječakom.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić - 1 Lana Klingor Mihić - 4 Lana Klingor Mihić - 5 +21 Lana Klingor Mihić - 2 Celebrity Lana Klingor Mihić u upečatljivom bikiniju pokazala svoje tijelo bez uljepšavanja: "Ma, odlično izgledaš"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić - 2 Mia Negovetić +15 Mia Negovetić Celebrity Velika transformacija naše mlade pjevačice: Miju Negovetić više nije lako prepoznati, a njezina nova frizura mogla bi vas iznenaditi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene