Malo su se razuzdali!

Bivša žena jednog od najbogatijih ljudi ludo je zaljubljena u mlađahnog dečka kojeg svi pamte iz omiljenog filma!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Talulah Riley i Thomas Brodie-Sangster pojavili su se prvi put zajedno na crvenom tepihu u Londonu, a koliko su zaljubljeni nisu ni pokušali prikriti.

Bivša supruga milijardera Elona Muska, Talulah Riley i njezin novi dečko Thomas Brodie-Sangster pojavili su se prvi put zajedno na nekom javnom događanju, i to na zabavi organiziranoj uoči dodjele nagrada BAFTA u Londonu, gdje su bili glavne zvijezde.

Pogledaj i ovo Elon Musk svjetski milijarder Elon Musk na svoj način odgovorio je na optužbe da je bio ljubavnik supruzi osnivača Googlea!

Otkako su kročili na crveni tepih, 36-godišnja Talulah i 31-godišnji Thomas plijenili su pažnju svih okupljenih, a par se poprilično oslobodio i na plesnom podiju. Glumica je doslovno zablistala u uskoj haljini posutoj šljokicama i dubokog dekoltea, s kojeg je njezinu novom dečku bilo teško skinuti pogled.

Talulah je ranije bila u braku s jednim od najbogatijih muškaraca na svijetu, Elonom Muskom, za kojeg se udavala čak dvaput, a njihova ljubavna priča imala je brojne uspone i padove.

Naime, prvi put su pred oltar stali 2010. godine i to je potrajalo do 2012. godine. Ponovno su se vjenčali godinu kasnije, no tri godine nakon toga zauvijek su se razišli. Upoznali su se u jednom londonskom klubu 2008. godine, a to je bilo malo nakon što se on razveo od svoje prve supruge Justine Wilson, s kojom je dobio petero djece. Odmah su kliknuli, no njihova ljubav nije bila dugoga vijeka.

Lijepa glumica sada ljubi kolegu u kojeg je zaljubljena do ušiju, uživaju u spojevima, a ne mare za fotografe, kojima su omiljena meta. Vezu su započeli prije nekoliko mjeseci i previše detalja nisu htjeli otkrivati, no čini se kako su odlučili da se više neće kriti ni od koga.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 1 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 2 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 5 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 3 +9 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 2 Celebrity Vlatka Pokos javila se Maji Šuput putem društvenih mreža zbog izjave da će joj oteti posao, evo što joj je poručila!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene