Queen B

'Ja ne šefujem. Ja jesam šefica'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Uspješna, slavna, moćna – to je moderna žena čije su glavne predvodnice slavne žene koje su se uključile su kampanju 'Ban Bossy'.

Beyoncé, Jane Lynch, Condoleezza Rice, Diane von Furstenberg, Jennifer Garner… uzor su mnogim ženama današnjice. One su se uključile su kampanju 'Ban Bossy' svim ženama diljem svijeta da mogu biti što požele bez obzira na etnicitet, mogućnost, klasu, izgled, seksualnu orijentaciju... i da mogu preuzeti vodstvo u tzv. 'muškom svijetu’.

Pogledaj i ovo Family Switch baš za opuštanje! Stigao u pravo vrijeme: Divan obiteljski božićni film koji je idealan za pogledati preko vikenda!

Trener Beyonce Knowles otkrio tajnu svog savršenog izgleda

Prvenstveno se želi maknuti negativni epiteti kada se opisuju uspješne žene - nametljiva, tvrdoglava, sklona šefovanju. 'Žene su manje zainteresirane za vodstvo od muškaraca', izjavila je Beyoncé te dodala - 'Ja ne šefujem. Ja jesam šefica', rekla je jedna od najuspješnijih žena na svijetu.

Beyonce je danas najglasnijih pobornica novog vala feminizma koji uključuje različite žene i osnažuje ih da mogu učiniti što god požele. Power feminizam se pojavio 90-ih godina te poručuje ženama da one nisu žrtve, već da su sposobne preuzeti vodstvo. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene