Najteže razdoblje

Posrnuli glumac poslije 40 dana prekinuo šutnju: ''Borim se za sebe i svoju obitelj''

Ben Affleck (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Profimedia) Ben Affleck i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Profimedia) +0 Ben Affleck i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Galerija

Ben Affleck progovorio je o vlastitoj borbi s ovisnošću o alkoholu.

Holivudski glumac Ben Affleck posljednjih 40 dana proveo je na odvikavanju od alkohola i po završetku terapije prvi se put oglasio o problemu s kojim se bori i teškom razdoblju kroz koje prolazi.

Pogledaj i ovo Ben Affleck - 5 Bio je široke ruke! Ben Affleck iznenadio je paparazze neuobičajenim izrazom lica, a tek ono što je učinio sve je ostavilo bez teksta!

46-godišnji glumac viđen je kako napušta kliniku u društvu prijatelja, nakon čega je objavio post na Instagramu te podijelio svoje iskustvo s četiri milijuna obožavatelja koji ga prate na toj društvenoj mreži.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ben Affleck (@benaffleck) on

"Ovaj tjedan završio sam tretman odvikavanja od alkohola dug 40 dana. Podrška obitelji, kolega i obožavatelja značila mi je više od svega. To mi je dalo snagu i ohrabrenje da podijelim svoj problem s drugima. Borba s bilo kojom ovisnošću duga je i teška borba. To je duga i predana obveza. Borim se za sebe i obitelj. Toliko se ljudi oglasilo na društvenim mrežama o svojim vlastitim ovisnostima. Tim ljudima želim reći hvala. Vaša je snaga inspirirajuća i podupiruća za mene na mnogo načina, nisam mislio da je to moguće. Činjenica da nisam sam pomaže. Ako imate problem, potražite pomoć u znak borbe, ne slabosti ili neuspjeha. Nadam se da će moj primjer pomoći svima s istim problemom", napisao je Ben.

Po izlasku iz klinike Ben izgleda puno zdravije i u boljoj je formi.

Podsjećamo, Bena je u kolovozu na odvikavanje odvela bivša supruga Jennifer Garner, s kojom ima troje djece - 12-godišnju Violet, 9-godišnju Seraphinu i 6-godišnjeg Samuela.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene