misli da je iznad zakona?

Ni prijava policiji nije ju zaustavila da opet pokaže grudi u javnosti, a zbog posljednjeg izdanja mogla bi završiti i u zatvoru!

Bianca Censori Bianca Censori Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 1 Bianca Censori - 2 Bianca Censori - 3 Bianca Censori - 4 Bianca Censori i Kanye West - 1 Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 5 Bianca Censori i Kanye West - 6 +19 Bianca Censori i Kanye West - 3 Galerija

Bianca Censori opet je pokazala grudi na odmoru u Italiji, nakon što je prijavljena talijanskoj policiji zbog oskudnog i vulgarnog odijevanja, a sada joj zbog nečega prijeti i zatvorska kazna.

Nova supruga slavnog američkog repera Kanyea Westa Bianca Censori na odmoru u Italiji izazvala je bijes javnosti zbog svojih razgolićenih izdanja.

Nakon što je zbog toga čak prijavljena i talijanskoj policiji, Bianca se još jednom prošetala u potpuno prozirnoj kombinaciji ispod koje su se jasno vidjele njezine grudi i tangice, a zbog posljednjeg izdanja mogla bi završiti i u zatvoru.

Naime, prema talijanskom Ustavnom sudu, zbog golotinje joj prijeti novčana kazna u iznosu od 5000 do 10.000 eura. No ako su u njezinoj blizini bili maloljetnici, može dobiti i zatvorsku kaznu od četiri mjeseca do četiri godine, a fotografi su je sada ulovili dok je prolazila kraj jednog dječaka.

"Iznenađujuće je da još nije uhićena. Italija je vrlo konzervativna, u ovom slučaju s pravom", "Nadam se da će ih oboje izbaciti iz zemlje. Ne treba im ovaj par koji je zagađuje", "Potpuno nepoštovanje katoličke kulture, Talijani su ih trebali izbaciti", "Izgledaju kao klaunovi, baš neugodno", "To se zove nepristojnost... Umoran sam od prisiljavanja da gledam gole žene i trebalo bi biti protuzakonito jer djeca to gledaju", "Restorani bi im trebali zabraniti ulazak", neki su od komentara koji su se još ranije proširili društvenim mrežama.

Prema glavnoj turističkoj web-stranici CIU Travel, lokalno stanovništvo smatra uvredljivim da njihovi posjetitelji lutaju ulicama u razgolićenim kombinacijama.

"Hodanje okolo u odjeći za plažu ili, još gore, bez majice, veliki je ne u Italiji, osim ako su vam stopala duboko zakopana u pijesak", piše na web-stranici.

Bianca je ranije ovog mjeseca stigla u Italiju s Kanyeom, a izašla je nekoliko puta u potpuno prozirnim kreacijama ispod kojih su joj se jasno vidjele bujne grudi i stražnjica, što je razbjesnilo Talijane i sada traže svoju pravdu.

Inače, Bianca i Kanye vjenčali u se u siječnju ove godine. Upoznali su se u njegovoj tvrtki u kojoj ona radi od 2020. godine, nakon što je magistrirala arhitekturu na Sveučilištu Melbourne u Australiji.

Njezini prijatelji opisuju ju je kao elegantnu i pametnu, druželjubivu djevojku koja je još bila studentica kad joj je Kayne ponudio posao.

Kanye je prije bio u braku s reality-zvijezdom Kim Kardashian, s kojom ima četvero djece.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Antonela Roccuzzo i Jordi Alba - 1 Antonela Roccuzzo i Jordi Alba - 2 Antonela Roccuzzo i Jordi Alba - 3 Antonela Roccuzzo i Lionel Messi - 1 +25 Antonela Roccuzzo i Lionel Messi - 2 Zanimljivosti Širi se urnebesna snimka Messijeve supruge, otrčala je u zagrljaj krivom nogometašu, malo je nedostajalo i da ga poljubi!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Begić Tahiri - 1 Ana Begić Tahiri - 2 Ana Begić Tahiri - 3 Ana Begić Tahiri - 12 +19 Ana Begić Tahiri - 1 Celebrity Jedna od omiljenih domaćih glumica nakon velikog gubitka kilograma obilježila 44. rođendan zavodljivim fotografijama iz kade

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene