Novi početak

Pričali su da je umrla još 2002., zatim se teško razboljela, no opet je sretna sa sinom milijardera

Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Avril Lavigne i Chad Kroeger (Foto: AFP) Avril Lavigne i Brody Jenner (Foto: AFP) Avril Lavigne i Deryck Whibley (Foto: AFP) Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Profimedia) +0 Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Galerija

Nakon duže stanke zbog lajmske bolesti, Avril Lavigne izbacila je novi singl, a ima i novog dečka.

Kanadska pjevačica spremna je za novi početak.

Pogledaj i ovo Maneskin nakon rekordne koncertne 2023. U Hrvatsku ove godine dolaze neke od najvećih glazbenih svjetskih zvijezda, a čeka se i potvrda talijanske rock-senzacije!

Nakon pet godina stanke od nove glazbe zbog lajmske bolesti, pjevačica Avril Lavigne izbacila je novi singl "Head Above Water", a ima i novog muškarca u svom životu.

Radi se o 32-godišnjem biznismenu Phillipu, sinu teksaškog milijardera Fayeza Sarofima, s kojim je nedavno uhvaćena u ležernoj šetnji Beverly Hillsom na kojem su razgledavali nakit, odnosno prstenje. Par se upoznao prije nekoliko mjeseci i otad je nerazdvojan.

S obzirom na to da 34-godišnja pjevačica iza sebe već ima dva propala braka, odmah su krenule glasine kako joj se žuri u treći.

Podsjetimo, Avril je s prvim suprugom Deryckom Whibleyjem, frontmenom grupe Sum 41, počela hodati kad joj je bilo 19 godina. 2006. godine glazbenik je kleknuo, a godinu dana kasnije par se vjenčao u Kaliforniji. No, već 2009. godine potvrdili su da se rastaju, ali u prijateljskim odnosima.

Prije drugog braka, Avril je bila u 2-godišnjoj vezi s Brodyjem Jennerom, polubratom slavnih Kardashianki, no veza je pukla 2012. godine. Te je godine upoznala rokera Chada Kroegera, pjevača benda Nickelback. Ljubav je planula dok su zajedno surađivali na njezinom petom albumu, a zaruke su pale smao mjesec dana kasnije. Vjenčanje je održano u južnoj Francuskoj u ljeto 2013. godine, no 2015. godine uslijedio je razvod.

"Teškog srca obavještavam vas da se Chad i ja rastajemo. Kroz brak, ali i glazbu zajedno smo stvorili toliko nezaboravnih trenutaka. Ostali smo i zauvijek ćemo ostati najbolji prijatelji i uvijek ćemo se brinuti jedno za drugo. Našim obiteljima, prijateljima i fanovima zahvaljujemo na podršci" napisala je Avril tada na Instagramu.

Uslijedilo je vrlo teško životno razdoblje za pjevačicu, jer osim drugog bračnog brodoloma, zbog bolesti je ostala prikovana za krevet čak 5 mjeseci. Također, godinama je bila žrtva teorija zavjere kako je umrla još 2002. godine, a da je na njezino mjesto došla vjerna dvojnica. Teorija kaže da je Avril poslije naglog uspjeha pala u depresiju, a u to vrijeme joj je preminuo i djed. Navodno je pronađena mrtva u svom stanu, a svi detalji su zataškani.

No, čini se kako je sada spremna za novi početak, a možda i treći brak. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju John Mellencamp i Meg Ryan (Foto: Profimedia) Meg Ryan (Foto: Profimedia) John Mellencamp i Meg Ryan (Foto: Profimedia) Meg Ryan (Foto: Profimedia) +3 Meg Ryan (Foto: Profimedia) Celebrity Zbog nje je ostavio suprugu nakon 19 godina braka, a sada se oženio njome u strogoj tajnosti

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Danny Trejo (Foto: Profimedia) Danny Trejo (Foto: Profimedia) Danny Trejo (Foto: Profimedia) Danny Trejo (Foto: Profimedia) +4 Danny Trejo (Foto: Profimedia) Celebrity Zastrašujuća prošlost jedne od najstrašnijih holivudskih faca

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene