Avril ide dalje

Nakon bolesti, priznala i razvod: 'Teško mi je što moramo objaviti kraj'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nije joj bilo lako zadnjih godina, a kanadska pjevačica sada je i potvrdila šuškanja oko razvoda braka.

Avril Lavigne je na svojem Instagramu potvrdila kako se ona i njezin suprug Chad Kroeger rastaju nakon 2 godine braka. Kanadska pop-rock pjevačica i frontmen grupe Nickleback imali su svojih uspona i padova, no ipak nisu uspjeli spasiti brak.

Pogledaj i ovo Dragana Mirković Kako će se ova priča razvijati? Poznat razlog dolaska supruga Dragane Mirković u dvorac u Beču, evo što ju je molio i kako je ona reagirala

Avril u suzama: 'Ovo je moja druga prilika za život'

'Teško mi je što Chad i ja moramo objaviti svoj razlaz. Kroz brak, ali i kroz našu glazbu, stvorili smo neke nezaboravne trenutke. I dalje smo, i uvijek ćemo biti prijatelji. Svim našim prijateljima, obitelji i obožavateljima hvala na podršci', poručila je Avril kroz zajedničku fotografiju na Instagramu.

 

It is with heavy heart that Chad and I announce our separation today. Through not only the marriage, but the music as well, we've created many unforgettable moments. We are still, and forever will be, the best of friends, and will always care deeply for each other. To all our family, friends and fans, thank you sincerely for the support.

A photo posted by Avril Lavigne (@avrillavigne) on

Avril je nedavno priznala i kako se i dalje bori s posljedicama Lajmske bolesti, bakterijske infekcije koju je pokupila od krpelja.

Nakon drugog razvoda, pjevačica se sada okrenula svojoj pjevačkoj karijeri koji želi obnoviti, a nedavno se našla na pozornici  s popularnom Taylor Swift s kojom je otpjevala svoje veliki hit 'Complicated'. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene