Je li se promijenio?

Asim Ugljen objavio neviđenu fotografiju sa svojeg vjenčanja, oženio se prije 13 godina, a u suprugu je još zaljubljen preko ušiju!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Asim Ugljen i Nika Jelić - 1 Asim Ugljen i Nika Jelić - 2 Asim Ugljen i Nika Jelić - 3 Asim Ugljen i Nika Jelić - 4 Asim Ugljen i Nika Jelić - 5 Asim Ugljen Asim Ugljen Asim Ugljen Asim Ugljen Asim Ugljen +1 Asim Ugljen Galerija

Asim Ugljen na Instagramu je objavio fotografiju sa svojeg vjenčanja kojom je supruzi Marti Bolfan Ugljen čestitao 13. godišnjicu braka.

Glumac Asim Ugljen, kojeg trenutno gledamo i kao natjecatelja showa "Ples sa zvijezdama", već je 13 godina u sretnom braku s kolegicom glumicom Martom Bolfan Ugljen.

Pogledaj i ovo Asim Ugljen komentirao goruću temu Evo zašto je domaći glumac poručio da ga je sram vlastite domovine, objavom je izazvao podijeljene reakcije

Par zajedno ima i dvoje djece, sina Dina i kćer Leilu, a roditelji su postali jako mladi. Asim je sada na Instagramu supruzi čestitao godišnjicu braka, i to fotografijom s njihova vjenčanja koju javnost dosad nije imala priliku vidjeti, a uz nju joj je posvetio i dirljiv status.

"Na današnji dan prije trinaest godina smo se uzeli i postali supružnici. To što su nam se putevi ukrstili i spojili je najveća sreća koja mi se u, životu prepunom sreće, dogodila. Rođen sam pod sretnom zvijezdom, a ti si najbolji dokaz toga. Nevjerojatno mi je drago da zajedno koračamo i da starim uz tebe. Nadam se da ću još puno godina pisati ovakve tekstove. Marta, volim te, sad i uvijek", napisao je romantični glumac, a par je u komentarima dobio brojne čestitke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Asim Ugljen (@toorkish_coffee)

Zbog prenatrpanog rasporeda Asimu nije lako uskladiti privatni i poslovni život, a nedavno je za DNEVNIK.HR priznao i što mu najteže pada.

"Moji radni dani su iznimno dugi, nema ispod 12 sati, a često i dulje, što znači da prvi odlazim iz kuće i zadnji se vraćam. Ali zato se posljednjih par godina nastojim ne pretrpati poslovima jer pokušavam skoro sve slobodno vrijeme provoditi s obitelji. Djeca mi rastu kao voćke poslije kiše, jučer su oboje bili bebe, danas su veliki klinci i želim provesti s njima što više vremena prije nego što odlepršaju iz roditeljskog gnijezda. Nije lako, ali gdje ima volje, ima i načina", ispričao je glumac.

Uoči početka showa "Ples sa zvijezdama" dotaknuo se i svojih plesnih sposobnosti.

"Stvarno se nikada nisam bavio plesom, četrdeseta kuca na vrata, tijelo je okoštalo, ostarjelo, ali pošteni sam radnik koji ozbiljno shvaća svoje obaveze. To mi je adut, što se trudim svakom poslu pristupiti maksimalno profesionalno, pošteno i posvećeno. Nisam tip koji drži figu u džepu", priznao je tada, a čini se da se toga i drži jer se napredak vidio već u drugoj emisiji kada je s mentoricom Nikom Jelić otplesao vrlo zahtjevnu i energičnu sambu.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac - 3 Igor Barberić, Larisa Lipovac, Franka Batelić, Marko Ciboci Igor Barberić, Larisa Lipovac, Franka Batelić, Marko Ciboci Žiri showa Ples sa zvijezdama +10 Žiri showa Ples sa zvijezdama Celebrity Larisa Lipovac Navojec opet oborila s nogu: Za ovakav dekolte trebalo je hrabrosti, a ponosno je istaknula i vitke noge!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene