policija ga dočekala

Novi šok za trudnu Rihannu: ASAP Rocky uhićen pri izlasku iz privatnog aviona zbog navoda da je upucao čovjeka!

ASAP Rocky i Rihanna ASAP Rocky i Rihanna Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna i ASAP Rocky - 6 Rihanna i ASAP Rocky - 5 Rihanna i ASAP Rocky - 3 Rihanna and A$AP Rocky - 11 Rihanna and A$AP Rocky - 10 Rihanna and A$AP Rocky - 9 Rihanna and A$AP Rocky - 8 Rihanna and A$AP Rocky - 7 Rihanna and A$AP Rocky - 6 Rihanna and A$AP Rocky - 5 +9 Rihanna and A$AP Rocky - 4 Galerija

Policija je uhitila Rihannina partnera ASAP Rockyja pri izlasku iz privatnog aviona u zračnoj luci LAX.

Pjevačica Rihanna i njezin partner ASAP Rocky posljednjih su dana bili pod povećalom javnosti zbog glasina da ju je on prevario s dizajnericom Aminom Muaddi, a sada im je uslijedio novi šok.

Pogledaj i ovo Rihanna i ASAP Rocky Roditelji u izlasku Rihanna nakon poroda istaknula nikad bujnije obline, a pažnju je plijenilo i pomalo bizarno izdanje oca njezina djeteta

Repera su uhitili zbog toga što je prošle godine navodno upucao čovjeka na ulicama Los Angelesa. Uhvaćen je u zračnoj luci LAX pri izlasku iz privatnog aviona kada se vraćao s Barbadosa, gdje je bio na odmoru sa svojom slavnom djevojkom.

Policija je posljednjih dana istraživala repera zbog navoda jednog muškarca koji tvrdi da ga je A$AP Rocky u studenom prošle godine upucao oko 10 sati navečer. Ističe kako je reper ispalio tri ili četiri hica iz pištolja prema njemu, a jedan metak mu je okrznuo lijevu ruku.

Glazbenik se u tom trenutku šetao s još dvojicom muškaraca, no njihovi identiteti nisu potvrđeni. Daily Mail javlja kako se glasnogovornik A$AP Rockyja, kojem je inače pravo ime Rakim Mayers, nisu još oglasili po ovom pitanju.

Podsjetimo, prije samo nekoliko dana svijet je obišla vijest da su Rihanna i A$AP Rocky prekinuli, no par je ubrzo zatim pobjegao na Barbados, gdje su svima dokazali upravo suprotno.

Vijest o njihovu prekidu na Twitteru je proširio influencer i modni komentator Louis Pisano, a o svemu su se raspisali strani mediji. "Rihanna i A$AP Rocky su se razišli. Rihanna je prekinula s njim nakon što ga je uhvatila kako je vara s dizajnericom cipela Aminom Muaddi", napisao je Pisano na društvenoj mreži, no kasnije se ispričao, a zbog svega je odlučio i napraviti pauzu od Twittera.

Influencer je kasnije sve opovrgnuo te je rekao kako je vjerovao pukim tračevima. O svemu se oglasila i Amina Muaddi koja je sve to nazvala lažima na koje se ne treba obazirati.

Rihanna i A$AP Rocky vezu su potvrdili prošle godine, nakon što se mjesecima šuškalo o tome, a vijest o prinovi objavili su u veljači. Pjevačica bi uskoro trebala i roditi.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sprovod Toma Parkera Sprovod Toma Parkera Sprovod Toma Parkera Sprovod Toma Parkera +26 Sprovod Toma Parkera Celebrity Stotine obožavatelja ispratile popularnog pjevača na posljednji počinak, neutješna supruga se emotivnim govorom oprostila od njega

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene