Ima 76 godina

Najpoznatiji snagator zabrinuo je pratitelje fotkom iz bolnice, no on se o svemu našalio: ''Sad sam kao Terminator''

Arnold Schwarzenegger - 2 Arnold Schwarzenegger - 2 Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Arnold Schwarzenegger - 1 Arnold Schwarzenegger i Heather Milligan - 10 Arnold Schwarzenegger i Heather Milligan - 7 Arnold Schwarzenegger i Heather Milligan - 4 Arnold Schwarzenegger Arnold Schwarzenegger - 3 Arnold Schwarzenegger - 4 Arnold Schwarzenegger - 1 Arnold Schwarzenegger i kćer Christina Schwarzenegger - 5 Arnold Schwarzenegger i kćer Christina Schwarzenegger - 2 +11 Arnold Schwarzenegger (Foto: IMDB) Galerija

Slavni glumac Arnold Schwarzenegger otkrio je da mu je nedavno ugrađen pacemaker, objavio je fotografiju iz bolnice.

Slavni glumac Arnold Schwarzenegger otkrio je da mu je nedavno ugrađen pacemaker nakon što je prethodno imao tri operacije na otvorenom srcu.

Pogledaji ovo Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver - 1 Celebrity U isto vrijeme dobio je dijete sa suprugom i kućnom pomoćnicom, a onda je u sedmom desetljeću zaveo 27 godina mlađu!

Na svom X profilu objavio je fotografiju iz bolnice, a nakon što su se mnogi zabrinuli što mu je, objasnio je zašto je tamo bio.

''Imam novi aortalni zalistak uz moj plućni zalistak od zadnje operacije. Osjećam se fantastično i već sam hodao ulicama Clevelanda uživajući u vašim nevjerojatnim kipovima. Hvala svakom doktoru i medicinskoj sestri u mom timu!'' napisao je u opisu.

A onda je izbacio i novu epizodu svog podcasta gdje je sve detaljnije objasnio.

''Sada imam dio stroja u sebi, više sam nalik svom liku Terminatoru'', našalio se glumac.

''Bio sam na operaciji, dobio sam pacemaker. Ovo što vam sada govorim protivi se velikom dijelu moga odgoja u Austriji, gdje nitko nikada ne govori o zdravstvenim problemima. Sve vezano uz zdravlje drže za sebe. Ali dobio sam toliko poruka od ljudi koji su rođeni s bikuspidalnim aortnim zaliskom, poput mene. Rekli su mi da im je moja priča dala hrabrosti i nade da se suoči sa svojim zdravstvenim problemima'', ispričao je glumac u svom podcastu te naglasio da se trenutačno osjeća odlično.

''Prije svega, želim da znate da sam odlično. Operirali su me u ponedjeljak, a u petak sam već bio na ekološkom događaju sa svojom prijateljicom Jane Fondom. Nitko ne bi pomislio da sam tjedan započeo operacijom'', rekao je.

Pogledaji ovo Arnold Schwarzenegger i Danny DeVito - 2 Nekad i sad Nakon skoro 40 godina sastali su se glavni akteri ove urnebesne komedije, pogledajte kako je izgledao njihov ponovni susret!

Objasnio je da su ga liječnici savjetovali da ode na operaciju jer mu je srce kucalo nepravilno zbog ožiljka s prethodne operacije.

Glumac je prvi put imao operaciju zamjene zaliska 1997. godine, a to je zahtijevalo operaciju na otvorenom srcu. Na ponovnu zamjenu zaliska otišao je 2018. godine te također imao operaciju na otvorenom srcu. Treću operaciju imao je 2020. godine.

Pogledaji ovo Joseph Baena - 10 Celebrity Znate li čiji je ovo sin? Skrivao ga je punih 14 godina, a njegov izgled odmah odaje tko mu je slavni tata!

Na kraju epizode podcasta ohrabrio je svoje obožavatelje da se pobrinu za svoje zdravlje.

''Želim da znate da niste sami. Ako nešto odgađate iz straha, nadam se da ću vas nadahnuti da slušate svoje liječnike i brinete se za sebe. Postoje utezi koje nitko od nas ne može podići sam. Ali zajedno možemo podići sve, možemo podići svijet'', zaključio je Schwarzenegger.

A ispod njegove objave brojni su mu poželjeli sretan i brz oporavak.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Olga Pakalović i Iva Hraste Sočo Vladimir Tintor i Olga Pakalović Vladimir Tintor i Olga Pakalović Olga Pakalović +13 Olga Pakalović Celebrity Vesna iz Kumova privatno njeguje potpuno drukčiji stil, u ovakvu je izdanju u seriji nećete vidjeti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena i sestra Faketa - 3 Lepa Brena i sestra Faketa - 4 Lepa Brena i sestra Faketa - 2 +25 Lepa Brena - 2 Celebrity Prošla je 41 godina od trenutka kad je Brena samu sebe udarila nogom u glavu, mlađim generacijama ova je snimka novi hit na internetu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene